Υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να κάνουν μια δουλειά και κάποιοι άλλοι που έχουν γεννηθεί για εκείνη. Ο Χάρης Παναγόπουλος, CEO της εταιρείας Harris The Events, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και γι’ αυτό απολαμβάνει κάθε στιγμή της δουλειάς του. Με έμφυτο το επικοινωνιακό χάρισμα, τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του, το εκλεπτυσμένο γούστο και με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του ζευγαριού που έχει απέναντί του, καταφέρνει να δημιουργήσει τους πιο elegant και tailor-made γάμους. Τον συναντήσαμε και του ζητήσαμε να μας δώσει τη δική του ματιά γύρω από το μέλλον των γάμων ενώ μας «ξενάγησε» στην ιστορία της εταιρείας του και μας μύησε στο πάθος του για δημιουργία. Χάρη, let’s talk!

Φωτογραφία Νίκος Τσακανίκας

Ποια είναι η πρόβλεψή σας για το μέλλον των γάμων; Πώς θα είναι οι γάμοι του 2021;
Σίγουρα, ζήσαμε, μαζί με τα ζευγάρια μας, μια ψυχοφθόρα περίοδο, γεμάτη αναβολές και αβεβαιότητα για το αν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους γάμους που είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, αυτή η ανασφάλεια έχει επηρεάσει και τους γάμους του 2021, καθώς είναι δύσκολο σε μια τόσο ρευστή κατάσταση να ληφθούν αποφάσεις.

Micro weddings. Η απόλυτη global τάση. Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε;
Ένας micro wedding ίσως να έχει περισσότερα θετικά! Καταρχάς, υπάρχουν πολλοί χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν έναν πολυτελή μικρό γάμο, που όμως δεν θα μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν αν είχαμε μια μεγαλύτερη λίστα καλεσμένων. Επιπλέον, ο μικρός αριθμός προσκεκλημένων δίνει στο ζευγάρι περισσότερο χρόνο και ελευθερία να ζήσει την ημέρα αυτή, αφού περικλείεται από πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Παράλληλα, ένας micro wedding μας επιτρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά το budget και να διαθέσουμε ένα μεγαλύτερο ποσό στην επιλογή των κορυφαίων επαγγελματιών, μιας εναλλακτικής τοποθεσίας και ενός venue, που θα χαρίσουν στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους μας μια αξέχαστη εμπειρία. Τι θα λέγατε λοιπόν για έναν γάμο σε ιστιοπλοϊκό συνδυαστικά με μια κρουαζιέρα στα πανέμορφα ελληνικά νησιά;

Ποια είναι η πιο απαιτητική και ποια η πιο συγκινητική στιγμή του επαγγέλματός σας;
Η πιο απαιτητική είναι η μεγάλη μέρα και, συγκεκριμένα, ο συντονισμός για την ομαλή διεξαγωγή και την υλοποίηση όλου του concept! Η πιο συγκινητική είναι το feedback που λαμβάνουμε από το ζευγάρι και τους καλεσμένους την επόμενη ημέρα.

Ποια στιγμή δεν θα ξεχάσετε ποτέ;
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα που ένιωσα στην πρώτη μου συνεργασία. Ήταν κάτι μεταξύ αγωνίας, συγκίνησης και ανυπομονησίας, που έμοιαζε με εκείνη μικρού παιδιού.

Τι μπορεί να μας διδάξει ένας γάμος για τη δυναμική του team spirit;
Η προσωπική επαφή και η βαθιά αντίληψη των επιθυμιών του ζευγαριού από εμένα και τους συνεργάτες μου έχουν ως αποτέλεσμα την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ της ομάδας.

Η δουλειά του wedding planner είναι «εσύ». Ποια στοιχεία του εαυτού σας εντοπίζετε στη δουλειά σας;
Πάθος, τελειομανία, αγάπη για φιλοξενία. Κάθε εκδήλωση φέρει την προσωπική μου φροντίδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια της υψηλής αισθητικής αλλά και την άνευ ορίων και όρων φαντασία.

Δεν μετράτε ώρες δουλειάς, αλλά στιγμές ευτυχίας. Ποια είναι η στιγμή που σας κάνει να νιώθετε ευτυχία διοργανώνοντας για ένα ζευγάρι τον γάμο των ονείρων του;
Οι σκόρπιες σκέψεις, οι επιθυμίες, το αγαπημένο χρώμα του ζευγαριού, ένα απόσπασμα από ένα ποίημα… Όλα αυτά καλούμαι να τα ενώσω και να τα προσαρμόσω στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των μελλονύμφων μέσα από νέες και διαφορετικές προτάσεις!

Destination weddings. Δεν θα πεθάνουν. Αλλά ποια θα είναι η νέα μορφή τους;
Micro weddings!
 

Καλείστε να διηγηθείτε τη μοναδική ιστορία κάθε ζευγαριού. Ποιο είναι το πιο δύσκολο task σε αυτό;

Οι άνθρωποι ξεχωρίζουν μέσα από την παρουσία τους και την προσωπικότητά τους. Αυτός είναι ο στόχος μου σε κάθε γάμο που αναλαμβάνω: να έχει υψηλή αισθητική και χαρακτήρα.

Αν μπορούσατε να βάλετε ένα quote στη δουλειά σας, ποιο θα ήταν αυτό;
Let’s talk! Είμαι πάντα σε διαρκή επικοινωνία με όλα τα ζευγάρια μου, ώστε να ολοκληρωθεί το σκηνικό κομμάτι και να μαγέψει, όχι μόνο με την εικόνα, αλλά και με την ατμόσφαιρα που αποπνέει.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

harris_the_events.jpg

Must Read:

Έχω κάνει πολιτικό γάμο. Αξίζει να προχωρήσω και σε θρησκευτικό;

Micro weddings: Τι σημαίνει η νέα τάση στους γάμους του 2020;

Οδηγός προετοιμασίας γάμου για εργαζόμενες γυναίκες. Πώς θα τα καταφέρετε;

Most Popular:

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Donald και Melania Trump | Οι χωρισμοί, το Dior νυφικό των 100k δολαρίων, η δημόσια ταπείνωση και το κίνημα #FreeMelania

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.