Απο τη Γωγώ Καρκάνη

Δεν αρχίσατε ποτέ να προγραμματίζετε τον γάμο των ονείρων σας επειδή ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού; Είχατε μπει σε διαδικασία wedding planning αλλά την «παγώσατε»; Σκέφτεστε να αναβάλετε τον γάμο σας ή να τον μεταφέρετε σε νέα ημερομηνία; Όποιο σενάριο κι αν αντιμετωπίζετε ως ζευγάρι μελλόνυμφων, η event planner Σοφία Φάκου της εταιρείας Sparkling Day έχει να προτείνει -τουλάχιστον- μια πρακτική λύση.

Μεταφέρετε τον γάμο σας σίγουρα από τον Ιούλιο και μετά.

Σενάριο Νο1: «Σκέφτομαι να μεταφέρω τον γάμο μου σε νέα ημερομηνία. Για πότε, όμως;»

Sparkling Day: «Είναι πολύ δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες να προτείνουμε κάτι με ασφάλεια. Σίγουρα από τον Ιούλιο και μετά. Όμως ίσως είναι μια λαμπρή ευκαιρία να δείτε τα θετικά ενός χειμωνιάτικου ή ακόμη και χριστουγεννιάτικου γάμου!».

Σενάριο Νο2: «Έχω προγραμματίσει σύντομα τον γάμο μου και δεν θέλω να τον ακυρώσω. Μπορώ να τον κάνω με ασφάλεια για όλους;»

Sparkling Day: «Εδώ παίζει ρόλο και το τι σημαίνει “σύντομα”. Αν μιλάμε για τον Μάιο, πιθανώς ακόμη να μην μπορείτε να κάνετε το μυστήριο. Ακόμη όμως κι αν μπορείτε, θα λέγαμε σίγουρα ο γάμος σας να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και χωρίς πολλές επαφές μεταξύ των παρευρισκόμενων! Δύσκολο και περίεργο… Όμως επειδή η Sparkling Day υποστηρίζει την καλή αισθητική, μπορούμε και πάλι να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο και μοναδικό ακόμη και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες».

Σενάριο Νο3: «Το αποφάσισα: δυστυχώς, θα αναβάλω τον γάμο μου προς το παρόν. Πώς θα το κάνω;»

Sparkling Day: «Το να αναβάλει κανείς τον γάμο του δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία και σίγουρα όχι ευχάριστη. Η Sparkling Day αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις διαδικασίες αναβολής και στη συνέχεια μεταφοράς της εκδήλωσης!  Αποφασίσαμε μάλιστα, προκειμένου να βλέπουμε μόνο ευτυχισμένα πρόσωπα μελλόνυμφων ζευγαριών, να προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές σε όποιον το επιθυμεί για να τους δείξουμε ότι πράγματι κάθε εμπόδιο είναι για καλό!».

Η Sparkling Day υποστηρίζει την καλή αισθητική, γι’ αυτό και μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο και μοναδικό ακόμη και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.

Σενάριο Νο4: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με wedding planner, αλλά δεν είναι “πολυτέλεια” μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα της πανδημίας;»

Sparkling Day: «Είναι μια πολύ λογική σκέψη και την κατανοούμε απόλυτα.  Όμως τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για ένα ζευγάρι να αναθέσει τη διοργάνωση – αναβολή – αλλαγή του γάμου του. Εμείς έχουμε τις επαφές, τις γνωριμίες, τις υποδομές και την εμπειρία να το κάνουμε και να γίνει ανώδυνα για εκείνους και φυσικά, εν τέλει, όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί. Γιατί Everything you can imagine is real!».

Σενάριο Νο5: «Θέλω να συνεχίσω να οργανώνω τον γάμο μου, αλλά διστάζω να το κάνω»

Sparkling Day: «Να μη διστάζετε! Είναι μια περίοδος δύσκολη για όλο τον πλανήτη! Στόχος μας τώρα πρέπει να είναι πρωτίστως να μείνουμε ασφαλείς και έπειτα να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι με πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Μπείτε στο Internet, ψάξτε ιδέες, ακούστε μουσική, δείτε λουλούδια, ονειρευτείτε, γιατί έτσι θα μείνετε δυνατοί και αισιόδοξοι. Και η αισιοδοξία είναι το μεγαλύτερό μας όπλο αυτές τις μέρες! Τέλος, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε ό,τι θέλετε! Θα είμαστε εκεί για εσάς!».

Everything you can imagine is real!

Online wedding planning: Τι μπορούμε να οργανώσουμε εξ αποστάσεως;

Η Sparkling Day μάς παρουσιάζει μερικά μόνο από τα στάδια της διοργάνωσης που δεν απαιτούν φυσική παρουσία – και που μπορεί, φυσικά, να αναλάβει η εταιρεία:

– Να επιλέξουμε το θέμα του γάμου και το ύφος του.

– Να μιλήσουμε με ναούς και χώρους που μας ενδιαφέρουν (μέχρι να έρθει η ώρα να τους επισκεφτούμε).

– Να δούμε οίκους νυφικών και να μιλήσουμε με σχεδιαστές για να δούμε ποιος μας ταιριάζει.

– Να βρούμε το ομορφότερο σχέδιο προσκλητηρίων.

– Να ανακαλύψουμε ιδέες για τη διακόσμηση.

– Να στήσουμε το budget (σε έναν βαθμό).

– Να επιλέξουμε φωτογράφο και βιντεογράφο, dj ή μπάντα.

– Να επιλέξουμε φωτισμό, σχέδιο για το τραπέζι των ευχών, candy bar κ.λπ.

– Κάτι επίσης πολύ σημαντικό: να λάβουμε δικαιολογητικά για τον γάμο ηλεκτρονικά, από την πλατφόρμα του υπουργείου.

«Το γεγονός ότι είμαστε στο σπίτι είναι μια μοναδική ευκαιρία να τα οργανώσουμε όλα με κάθε λεπτομέρεια» προσθέτει η κ. Φάκου, καταλήγοντας: «Κάτι που στην πιεστική μας καθημερινότητα σαφώς δεν είναι εφικτό».

Διαβάστε επίσης…

Sparkling Day Event Planning: Όταν η πολυτέλεια και η λάμψη ζωγραφίζουν χαμόγελα ευτυχίας

Ανάβαλε, μην ακυρώνεις! | Ένα σημείωμα προς όλα τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν

Sparkling Day Events | Δωρεάν συμβουλές και βοήθεια στα ζευγάρια που καλούνται να ακυρώσουν, αναβάλλουν ή απλώς αλλάξουν τον γάμο τους