Μιλώντας με πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και ζητώντας από τα ζευγάρια να εμπιστευτούν το ένστικτό τους στην επιλογή της τούρτας του γάμου τους και μετά να αφήσουν όλα τα τεχνικά ζητήματα σε εκείνους, ο Πάνος και η Όλγα της ομάδας ζαχαροπλαστών Cake Love μάς αποκαλύπτουν την πιο γλυκιά πλευρά της ζωής και πιο συγκεκριμένα του γάμου. Φτιάχνουν απίθανες δημιουργίες που θυμίζουν έργα τέχνης από αγνές πρώτες ύλες που επιλέγουν οι ίδιοι απ’ όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη των weds-to-be. 

yes-i-do-cake-love-wedding-cakes_3.jpg

Cake love – δύο λέξεις που κρύβουν μέσα τους την αγάπη σας γι’ αυτό που κάνετε! Είναι ο «έρωτας» που έχετε με τις τούρτες, ο λόγος που κάνει τους πελάτες σας να σας επιλέγουν ξανά και ξανά;

Οι δυο αυτές λέξεις κρύβουν μέσα τους τη δική μας αγάπη, καθώς η εταιρεία Cake Love δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας να βρισκόμαστε μαζί, εγώ και η Όλγα, όσο πιο πολύ μπορούμε! Οι πελάτες μας μάς επιλέγουν για τη φροντίδα που δίνουμε στις τούρτες μας, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για την τέλεια τούρτα γάμου;

Και βέβαια υπάρχει! Είναι οι αγνές και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που εμείς επιλέγουμε απ’ όλο τον κόσμο. Πρώτες ύλες που συνδυάζονται και αναμειγνύονται μεταξύ τους με πολλή φροντίδα και αγάπη.

yes-i-do-cake-love-wedding-cakes1.jpg

Μας εντυπωσίασε το «πολύχρωμο» Instagram σας! Ποια είναι η δική σας αγαπημένη τούρτα -ως προς τη γεύση και ως προς το σχέδιο- από όλες όσες έχετε φτιάξει;

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που δημιουργούμε μια τούρτα, δίνουμε πάντα ένα κομμάτι από την καρδιά μας. Γι’ αυτό και είναι όλες τους παιδιά μας και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε καμία! 

Έχει το wedding cake εποχή; Διαφέρει η τούρτα ενός καλοκαιρινού γάμου από αυτή ενός χειμωνιάτικου; 

Πιστεύουμε πως το wedding cake δεν έχει εποχή, γι’ αυτό και προτείνουμε σε όλα τα ζευγάρια μας απλώς να ακολουθήσουν τη διάθεση, την αισθητική και το ένστικτό τους έτσι ώστε η τούρτα τους να γίνει κομμάτι του δικού τους wedding παραμυθιού!

yes-i-do-cake-love-wedding-cakes.jpg

Ποια κριτήρια πρέπει να λάβει το ζευγάρι υπόψη του πριν επιλέξει την τούρτα του γάμου του;

Χρειάζεται να συνυπολογίσει τις καιρικές συνθήκες και τις απαιτήσεις της εποχής, όπως και τον χώρο που έχει επιλέξει για την τελετή του γάμου του. Εμείς, στη συνέχεια, θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.

Κεφάλαιο Candy Bar. Τι μας προτείνετε για τους γάμους και για τις βαπτίσεις του φθινοπώρου;

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για βαπτίσεις και γάμους! Το ζευγάρι ή οι γονείς του παιδιού μπορούν να παίξουν με πολλές ιδέες, χρώματα και σχέδια: γοργόνες, πειρατές, λουλούδια, ουράνια τόξα και πολλά άλλα, είναι όλα στην Cake Love και σας περιμένουν.

sxedio_xoris_titlo_37.png

Μία φράση που αρέσει πολύ σε όλους εμάς που αγαπάμε τα γλυκά είναι η «bake the world a better place»! Αλήθεια, πιστεύετε ότι μπορεί ένα γλυκό να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο;

Δεν ξέρουμε για το αν μπορεί να κάνει καλύτερο ολόκληρο τον κόσμο, σίγουρα, όμως, γεμίζει γλύκα και χαμόγελα τον «δικό μας» κόσμο.

yes-i-do-cake-love-wedding-cakes_2.jpg

Yes I Do Fact: Εμείς όχι απλώς θα συμφωνήσουμε με όλα όσα μας είπαν, αλλά θα σας προτείνουμε να κλείσετε κι εσείς το ραντεβού σας για ένα wedding cake tasting που θα σας πείσει!

Διαβάστε επίσης…

Οι 10 πιο ενοχλητικές ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνετε στην post-covid νύφη του φετινού καλοκαιριού

Το πιο viral βίντεο γάμου όλων των εποχών ξεπέρασε τα 100.000.000 views στο YouTube!

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;