Από τη Μαρία Ιωαννάτου.

Εκτός από το φαγητό, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του catering παίζει και η γαμήλια τούρτα. Τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά, πρέπει να αποτελεί αριστούργημα!

Ως προς το εξωτερικό κομμάτι, υπάρχουν άπειρες ιδέες για να διακοσμήσετε την τούρτα του γάμου σας. Ειδικά αν παντρεύεστε την άνοιξη, μπορείτε να διαλέξετε φρούτα της εποχής, λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις, ενώ τα props στην κορυφή είναι πάντα μια καλή ιδέα!

Φωτογραφία από David Holifield (Unsplash)

Από τα πιο κλασικά σχέδια μέχρι τις «γυμνές» γαμήλιες τούρτες, αλλά και τις επιλογές με ζαχαρόπαστα, παρακάτω μπορείτε να δείτε 10 εντυπωσιακές γαμήλιες τούρτες για να πάρετε έμπνευση για τον ανοιξιάτικο γάμο σας!

Φωτογραφία από David Holifield (Unsplash)Φωτογραφία από Luana Azevedo (Unsplash)Φωτογραφία από Melissa Walker Horn (Unsplash)Φωτογραφία από Tara Winstead (Pexels)Φωτογραφία από James Coleman (Unsplash)Φωτογραφία από Joshua Glass (Unsplash)Φωτογραφία από Alexandra Gornago (Unsplash)Φωτογραφία από Photos by Lanty (Unsplash)Φωτογραφία από Photos by Lanty (Unsplash)Φωτογραφία από Christina Victoria Craft (Unsplash)

 YES I DO TIP: Πολλά ζευγάρια, έχοντας εξουθενωθεί από τις προετοιμασίες του γάμου, αφήνουν για το τέλος την επιλογή της γαμήλιας τούρτας. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Αφιερώστε στην wedding cake σας τον χρόνο που της αξίζει!

Must Read:

10+1 συμβουλές για να επιλέξεις την τέλεια γαμήλια τούρτα

Αγάπη μου, η πανδημία συρρίκνωσε την τούρτα του γάμου μας!

Οι πιο ακριβές τούρτες όλων των εποχών που κόπηκαν ποτέ σε γάμους διάσημων!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!