Εκτός από την εγγυημένη ποιότητα, τα παγωτά δωδώνη φημίζονται και για την ποικιλία που προσφέρουν. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις γεύσεις που θα βάλετε στο κουκλίστικο ρετρό καροτσάκι ανάλογα με το θέμα του γάμου σας!

dodoni (7)

Φωτογραφία: Αναστάσιος Φιλόπουλος | Photobooth: I wish Chic Events

Εφόσον ακόμα “μυρίζει” καλοκαίρι, που οι ναυτικοί γάμοι σε κάποια από τις παραλίες της Αττικής είναι οι πιο συχνοί, αυθεντικές ελληνικές γεύσεις  όπως το καϊμάκι, η μαστίχα με ρόδι ή το σύκο θα ταίριαζαν απόλυτα.

yes i do dodoni 7 PRASINO MILO ME MOURA

dodoni (5)

Φωτογραφία: Αναστάσιος Φιλόπουλος

Αν από την άλλη πρόκειται για ζευγάρι που προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή του και για γάμο πιο εναλλακτικό, λιτό και σύγχρονο, υπάρχουν γεύσεις ειδικά για εσάς: Είναι οι γεύσεις harmony της δωδώνη, που περιλαμβάνουν ελαφριά, φρουτένια σορμπέ σε γεύσεις μάνγκο, βατόμουρο, λεμόνι, φράουλα και πεπόνι, γεύσεις γιαούρτι ή γιαούρτι nuts & berries και βανίλια και κακάο με 0% ζάχαρη!

yes i do dodoni 6 Toblerone Synthesi

Αν επιμένετε παραδοσιακά, κι ο γάμος σας είναι ένας κλασικός ελληνικός παραδοσιακός γάμος, τότε πλούσιες, γεμάτες γεύσεις όπως παρφέ κρέμα και αμύγδαλο, καραμέλα γάλακτος, καραμέλα με goji berries και cranberries είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε!

yes i do dodoni 8 Snickers Synthesi

Και φυσικά για έναν πιο ευρωπαϊκό γάμο, διατίθεται μεγάλη ποικιλία σε διεθνείς γεύσεις, όπως tiramisu, profiterole, black forest και amaretto.

Εσάς ο γάμος σας τι γεύση παγωτό θα έχει;

Αν επιθυμείτε το ρετρό καροτσάκι παγωτού δωδώνη στο γάμο τη βάπτιση ή όποιο άλλο event διοργανώνετε επικοινωνήστε στο 6976 333530 ή στείλτε mail στο info@dodoni-catering.gr .

Website: www.dodoni.com.gr

Facebook: dodoni.icecream

Instagram: @dodoniicecream

Twitter: @DododniIceCream