H Λουίζα Διγενή, ιδιοκτήτρια των The Cakers, ανήκει στην ομάδα των premium επαγγελματιών του Yes I Do και σήμερα μοιράζεται τις σκέψεις της γύρω από τους γάμους του 2020:

Η χρονική στιγμή που ξέσπασε η πανδημία -ευτυχώς- δεν βρήκε πολλά ζευγάρια στα σκαλιά της εκκλησίας. Συνήθως, στη χώρα μας επιλέγονται οι πιο ζεστοί μήνες, οπότε υπάρχει ο χρόνος για να σκεφτούν και να αποφασίσουν με μεγαλύτερη ψυχραιμία το plan B. Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, σε όλες τις συνθήκες ανωτέρας βίας, οι άνθρωποι νιώθουμε πιο κοντά, πιο αγαπημένοι και πιο ενωμένοι απέναντι στον «εχθρό». Έτσι, έχουμε πολλά ζευγάρια που έχουν τεράστια επιθυμία να μην αναβάλουν τον γάμο τους για το 2021 και απλά περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση πριν να πάρουν τις αποφάσεις τους.  

Ανάλογο είναι και το σκεπτικό των γονιών που ετοιμάζουν την βάπτιση του παιδιού τους, που στην πλειοψηφία τους πραγματοποιούνται τους πρώτους μήνες της άνοιξης. Αν και όταν ανακοινώθηκαν οι περιορισμοί των μετακινήσεων  ήταν πραγματικά τρομακτικό, για τους γονείς λειτούργησε ανακουφιστικά, καθώς ένιωθαν ότι είχαν την ευθύνη της πρόσκλησης και παράλληλα της έκθεσης των καλεσμένων τους σε πιθανό κίνδυνο. Για τις προγραμματισμένες βαπτίσεις του Μαρτίου, του Απριλίου και του Μαΐου συζητάμε με τους πελάτες μας, τους παραχωρούμε την απόλυτη προτεραιότητα όταν οριστικοποιήσουν την νέα ημερομηνία του μυστηρίου και στεκόμαστε στο πλάι τους όπως μπορούμε. Μάλιστα, μερικές φορές ακόμα και απορροφώντας επιπρόσθετα κόστη.  Παρ’ όλη την αβεβαιότητα σε ό,τι αφορά στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι vendors προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να δώσουμε λύσεις στους πελάτες μας και να βοηθήσουμε στη γρήγορη επανεκκίνηση της αγοράς, όταν με το καλό, θα επιστρέψουμε σε μια νέα κανονικότητα. Σε περίπτωση που παρ’ ελπίδα κάποια μέτρα διαρκέσουν περισσότερο και για τα μυστήρια που δεν γίνεται να αναβληθούν, τα ζευγάρια σκέφτονται πιο δημιουργικούς τρόπους επικοινωνίας με τους καλεσμένους τους όπως το live streaming της εκδήλωσης, την ανέπαφη αποστολή του γλυκού  και της μπομπονιέρας και την οργάνωση του πάρτι σε δεύτερο χρόνο.

Το quote μας, λοιπόν, είναι: «We are all in this together»

yes-i-do-epaggelmaties_8.jpg

Yes I Do Note: Το εργαστήριο των The Cakers παραμένει προσωρινά κλειστό θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία του προσωπικού. Ασφαλώς, όλες οι επικοινωνίες με τους πελάτες γίνονται κανονικά ηλεκτρονικά. 

Για την πιο εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα και το πιο λαχταριστό candy bar επικοινωνήστε με τους The Cakers τηλεφωνικά  στο 6978462015, με email στο info@thecakers.gr ή μέσω μηνύματος στο Instagram @thecakersgr  και το Facebook @thecakers.gr.

Θυμηθείτε δεν ακυρώνουμε, αλλά βρίσκουμε νέα ημερομηνία. Ακολουθήστε και μοιραστείτε το hashtag της νέας καμπάνιας του Yes I Do: #SaveTheNewDate.