Από την Μαρία Ιωαννάτου

Ο σταυρός είναι το σημαντικότερο από τα σύμβολα του μυστηρίου της βάπτισης. Αποτελεί το «εισιτήριο» για την ένταξη του παιδιού στη χριστιανική ζωή και είναι ένα πολύτιμο δώρο ζωής που θα θυμίζει πάντα στο νεοφώτιστο το δέσιμο με τους πνευματικούς γονείς του.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που η επιλογή του βαπτιστικού σταυρού πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Μια βόλτα στο κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels είναι αρκετή για να διαλέξετε τον καταλληλότερο σταυρό για τα βαπτιστήρια σας. Ακολουθώντας τα χνάρια της επιτυχημένης πορείας των προκατόχων τους, ο Λίνος και η Ευγενία Σκάρα, η τρίτη γενιά της οικογένειας, χτίζουν σχέσεις ζωής με τους πελάτες τους με έναν και μόνο στόχο: να νιώθουν ευτυχισμένοι και σίγουροι με την επιλογή τους.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών είναι διαθέσιμη για να ικανοποιήσει κάθε στιλ και budget. Η ομάδα του Yes I Do έκανε μια διαδικτυακή βόλτα στο e-shop της εταιρείας και βρήκε τους πιο ιδιαίτερους, ποιοτικούς και διαχρονικούς βαπτιστικούς σταυρούς για να πάρετε ιδέες ενόψει της βάπτισης του μικρού σας.

Για κορίτσια

Σταυρός με αλυσίδα από ροζ χρυσό Κ14 και ζιργκόνΣταυρός από κίτρινο λευκό χρυσό Κ14 με πέτρες ζιργκόν Σταυρός με λουλούδια της εταιρείας Τριάντος από λευκό και ροζ χρυσό Κ14 με πέτρες ζιργκόνΣταυρός από κίτρινο χρυσό Κ18 με διαμάντια και σμαράγδιΣταυρός Diamond Jools από λευκό χρυσό Κ18 με διαμάντια

Για αγόρια

Σταυρός από κίτρινο χρυσό Κ14Σταυρός της εταιρείας Τριάντος από κίτρινο χρυσό Κ14Σταυρός Val΄Oro από λευκό χρυσό Κ14Σταυρός από λευκό χρυσό Κ14Σταυρός Val΄Oro διπλής όψης από δίχρωμο χρυσό 14 καρατίων Κ14

YES I DO Note:

5 λόγοι για να επιλέξετε το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels

– Αξιοπιστία: Διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στον χώρο της  αργυροχρυσοχοΐας καθώς λειτουργούν από το 1952.

– Συνέπεια: Είναι σταθεροί στις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις τους. Φροντίζουν οι διαθεσιμότητες και οι χρόνοι παράδοσης να είναι ξεκάθαροι.

– Ευελιξία: Βρίσκουν λύσεις σε κάθε ανάγκη και επιθυμία του πελάτη.

– Ποιότητα: Επιλέγουν τα καλύτερα προϊόντα και προμηθευτές και εγγυώνται για την ποιότητα των υλικών και της κατασκευής.

– Ειλικρίνεια: Εκφράζουν ανοιχτά κι ελεύθερα την άποψή τους και αν έχουν κάνει λάθος, δε διστάζουν να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Must Read:

Οι 10 απαράβατοι κανόνες που κάθε νονά οφείλει να ακολουθήσει!

Τέσσερα βήματα που κάθε γονιός πρέπει να ακολουθήσει πριν και μετά τη βάπτιση του παιδιού του

Βάπτιση & Συμβολισμοί: Όλα όσα δε γνωρίζετε για το μυστήριο της βάφτισης!

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ