Δεν χρειάζεται να μάθεις πολλά για την Blue & Red, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γνωρίσεις τη Μίκα και τον Γιάννη και θα καταλάβεις αμέσως γιατί στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορείς να βρεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί – και ακόμα περισσότερα- για την πιο σημαντική ημέρα του μωρού σου. Τη βάπτισή του!

Συναντήσαμε την απίστευτα δημιουργική Μίκα και τον Γιάννη (πίσω από μία δημιουργό δεν κρύβεται συνήθως ένας άνθρωπος που οργανώνει τα πάντα;) και μιλήσαμε για υπέροχες βαπτίσεις, για παραμυθένιους ήρωες, για ευτυχισμένα παιδιά και ακόμα πιο ευτυχισμένους γονείς..

Βάπτιση στην blue & red. Γιατί οι γονείς να έρθουν σε εσάς;

Γιατί ερχόμενοι σε εμάς θα γνωρίσουν τη Μίκα και το Γιάννη. Θα γνωριστούμε, θα γίνουμε φίλοι, θα πιούμε ένα καφέ και θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε παρέα μια από τις πιο γλυκιές στιγμές του μωρού τους,μέχρι την επόμενη!

Ναι, αλλά τι διαφορετικό έχουν να πάρουν από την blue & red, υπάρχουν τόσοι εκεί έξω!

Όχι απλά υπάρχουν αλλά είναι και πραγματικά αρκετοί από αυτούς πολύ καλοί! Υπάρχει αληθινό ταλέντο. Πλην όμως, αυτό που εμείς λέμε είναι ότι δεν αρκεί το ταλέντο πχ στο χέρι-για να βγάλεις κάτι χειροποίητο. Η διαφορετικότητα μας πηγάζει από ένα συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας πολλών ετών στο χώρο της διαφήμισης. Τι λέμε με απλά λόγια : Μην έρθεις με ιδέα, με καμία ιδέα. Έλα με τη σκέψη σου, το συναίσθημα σου, την προσμονή σου για αυτή τη σπουδαία στιγμή. Όλο αυτό εμείς θα το κάνουμε ιδέα και θα υλοποιήσουμε μια πολύ γλυκιά βάπτιση για το μωράκι σου!

Ποιές είναι οι πρώτες ερωτήσεις που θα τους θέσετε προκειμένου να προκύψει ένα δημιουργικό θέμα;

Ξεκινώντας θα συζητήσουμε για το θέμα που θα έχει η μέρα της βάπτισης προκειμένου να βρούμε τον «ήρωα». Σκόρπιες κουβέντες, σκέψεις, σκίτσα της στιγμής, αγαπημένες φράσεις όλα θα σημειωθούν ! Συνήθως μια εβδομάδα αργότερα έχουμε μια δεύτερη συνάντηση όπου οι γονείς έχουν από εμάς μια παρουσίαση των προτάσεών μας!

Γιατί έχει τόσο σημασία το χειροποίτο και το tailor made;

Τα τελευταία χρόνια το χειροποίητο έχει λίγο ταλαιπωρηθεί σαν έννοια. Αυτό κυρίως γιατί λειτούργησε ως «κολυμπήθρα», για να δανειστώ και μια στιγμή της βάπτισης που αυτόματα τα έκανε όλα όμορφα και ωραία. Αρκεί που ήταν χειροποίητο! Εμείς αυτό που βγάζουμε προς τα έξω είναι η μοναδικότητα της ιδέας! Ας πάρουμε για παράδειγμα μια μπομπονιέρα. Ξεκινάμε από το μηδέν! Για το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει να σχεδιάσουμε, να προσαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε. Εκεί μπαίνει το χειροποίητο, στην υλοποίηση! Είναι μέρος μιας διαδικασίας που θα βγάλει ένα μοναδικό για το μωράκι και τους γονείς αποτέλεσμα!

Ποιο θέμα θα πρότεινες για βάπτιση αγοριού και ποιό για βάπτιση κοριτσιού για φέτος το καλοκαίρι;

Για εμάς δεν υπάρχει τάση και μόδα για τη βάπτιση. Υπάρχει συναίσθημα, χρώμα και πάνω από όλα μια κεντρική ιδέα. Τα θέματα είναι ανεξάντλητα και ανεξάρτητα από τις τάσεις και τις εποχές!

Μπορεί κάποιος να φοβάται ότι το χειροποίητο είναι και ακριβό. Ισχύει;

Νομίζω ότι την καλύτερη απάντηση την δίνουν οι γονείς που μέχρι τώρα έχουν ζήσει παρέα μας τη βάπτιση του μωρού τους. Το χαμόγελο τους, η ζεστή τους κουβέντα, το ευχαριστώ τους και η σχέση που δημιουργούμε με τις μετέπειτα επισκέψεις τους από το κατάστημα μας στη Κηφισιά αποδεικνύουν ότι η σχέση τελικού αποτελέσματος και τιμής είναι απόλυτα ισορροπημένη

Ποιά βάπτιση που κάνατε δε θα ξεχάσεις ποτέ;

Αχ,  μου είναι εξαιρετικά δύσκολό να ξεχωρίσω έστω και μία! Κάθε βάπτιση είναι μοναδική, έχει ένα ήρωα και πολλά χαμόγελα γύρω από αυτό. Μελισσούλες, κουκουβάγιες, γατούλες, ανεμόμυλοι και τόσοι άλλοι ήρωες και σκηνικά συνθέτουν μια χρωματιστή δημιουργική παλέτα που κάθε μέρα εμπλουτίζεται.

Τι περιλαμβάνει ένα πακέτο βάπτισης από την blue & red;

Μόλις βρούμε το θέμα, προχωράμε σε πρόσκληση και μπομπονιέρα. Συνήθως παράλληλα έρχεται και ο νονός/α και βλέπουμε κάτω από το ίδιο θέμα το κουτί της βάπτισης, την λαμπάδα. Φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε προσαρμογές και λύσεις για ότι μπορεί να προκύψει ως διακοσμητική ανάγκη και μέσα στο χώρο της δεξίωσης.  Επιπλέον, παρέχουμε μια σειρά από διακοσμητικές προτάσεις για το δωμάτιο του μωρού, συχνά η μανούλα διαλέγει αν επιθυμεί φωτισμό, καθρέφτη, επιτοίχια διακόσμηση κ.α. και συγγενείς και φίλοι μπορούν να αγοράσουν από εμάς για δώρο βάπτισης

Πώς είναι άραγε η τέλεια βάπτιση σε 3 λέξεις;

Εμείς, εσείς και το μωρό σας!

Να, κάντε κλικ εδώ και εδώ!

Διαβάστε επίσης…

Make-A-Wish Κάνε μια Ευχή Ελλάδος & Yes I Do. 

Panda στο νερό! Συνέντευξη με τη Χριστιάννα Βαλάκα. 

10 wedding style trends που θέλετε να ακολουθήσετε.