Από τον Παναγιώτη Κούστα

Η αναφορά και μόνο της λέξης Tiffany είναι αρκετή για να μας ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο πολυτέλειας. Φανταστείτε, λοιπόν, τη χαρά στα μάτια των γονιών όταν δουν ότι το δώρο που διαλέξατε να προσφέρετε στο παιδί τους για τη βάπτιση -ή τη γέννησή του- βρίσκεται μέσα σε μια τσάντα στο χαρακτηριστικό, Tiffany Blue, χρώμα του οίκου. Το παιδί, θα καταλάβει και θα εκτιμήσει την κίνησή σας, αργότερα. Στο www.tiffany.fr βρήκαμε 5 μοναδικά δώρα-παρακαταθήκη για την «προίκα» κάθε μωρού, με τιμές που ξεκινούν από τα 120 ευρώ.

Λούτρινο αρκουδάκι με καρδιά από ασήμι, €870.Κουμπαράς από φαγιάνς, €160.Στρογγυλό κουτί αποθήκευσης από πορσελάνη, €120.Μικρή κουβέρτα από μαλλί και κασμίρι, €560.Παιδική χτένα από ασήμι με εμαγιέ λεπτομέρεια, €260.

Yes I Do Fact: Το σήμα Tiffany & Co. κατοχυρώθηκε το 1853, ως συνέχεια του καταστήματος Tiffany & Young που είχε ανοίξει τις πύλες του το 1837 και αρχικά εμπορευόταν είδη αλληλογραφίας, αξεσουάρ, ασημικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Σήμερα, η υπογραφή του αμερικάνικου οίκου θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα κοινωνικής καταξίωσης.

Διαβάστε επίσης…

Γάμος και βάπτιση μαζί: Γιατί είπα «όχι».

Γάμος και βάπτιση μαζί: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Shoot the Bride | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την prénatal φωτογράφιση!