Η συνάντηση μαζί της είναι από εκείνες που δεν θέλεις να τελειώσουν. Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου είναι μια αυτοδημιούργητη και ταλαντούχα γυναίκα που ντύνει με τις δημιουργίες της, τις νύφες της πόλης. Το υπέροχο ατελιέ της στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, είναι ένας χώρος γεμάτος φώς, ζεστασιά, χρώματα και υπέροχα υφάσματα. Εδώ όλα βρίσκονται σε έναν διαρκή δημιουργικό αναβρασμό και πάντα κάτι βρίσκεται in progress.

solo victoria

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε και η ίδια τα νυφικά πλέον έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι της ζωής της και του ατελιέ της. Εδώ, οι υποψήφιες νύφες μπορούν να σχεδιάσουν και να ράψουν το νυφικό των ονείρων τους ακόμα και να μεταποιήσουν αν θέλουν το vintage νυφικό που κληρονόμησαν από τη γιαγιά ή τη μαμά τους! “Αυτό το κομμάτι είναι από τα πιο δημιουργικά”, σημειώνει η ίδια.

solo victoria

solo victoria

“Το σημαντικότερο είναι να μην χάνεται η προσωπικότητα της γυναίκας πίσω από ένα ρούχο. Το ρούχο που φοράς, πρέπει να το φοράς εσύ και όχι εκείνο εσένα”, μας λέει και για αυτό το λόγο οι brides to be είναι σημαντικό να επιλέξουν ένα νυφικό σαν να επρόκειτο για ένα δικό τους ρούχο, για να το αισθάνονται άνετο και όχι ξένο. Η δική της πρόταση; Νυφικά θηλυκά και κολακευτικά που θα τα πλαισιώνει -γιατί όχι- ένα υπέροχο πέπλο!

solo victoria

solo victoria

Όσο για τις κουμπάρες, τις καλεσμένες, τις πεθερές αλλά και τα παρανυφάκια η δημιουργική ομάδα του Solο Victoria Atelier, προτείνει, εμπνέεται και σχεδιάζει μοναδικά looks που θα σας αναγάγουν σε style icons του γάμου.

solo victoria

solo victoria

Facebook: Solo Victoria Atelier

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίας Ειρήνης 4

Τηλέφωνο: 210 3253793

solo victoria

Credits

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

Location: Solo Victoria Atelier

Διάβασε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

solo victoria

Από την Αργυρώ Γιακούμα.