Στο Yes I Do πιστεύουμε πολύ στην αύρα, την ενέργεια που εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος και πώς αυτή επηρεάζει τις ζωές των άλλων ανθρώπων. Η Ματίνα Μέγκλα είναι ίσως ο πιο γλυκός, ευχάριστος και χαμογελαστός άνθρωπος που συναντήσαμε τελευταία! Η ενέργειά της αστείρευτη, το ταλέντο της σπάνιο και το πείσμα της παραγωγικό! Μία νέα γυναίκα, με δυναμικό χαρακτήρα, θέληση και επιμονή, που δεν επαναπαύεται στο έμφυτο ταλέντο της, αλλά επιδιώκει διαρκώς να γίνεται ολοένα και καλύτερη. Από την πρώτη στιγμή που τη συναντήσαμε νιώσαμε τη θετική ενέργεια, μαγευτήκαμε από την σπάνια ευγένεια και το αληθινό χαμόγελό της. Με βεβαιότητα, η πρώτη σας επίσκεψη στο ατελιέ της θα είναι αρκετή, όχι μόνο για να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας, αλλά και μία πολύ καλή φίλη

yes-i-do-megla-m-3.jpg

Περιμέναμε με ανυπομονησία τη νέα συλλογή που τελικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας! Η Ματίνα για το 2019 επιλέγει να εστιάσει στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της νύφης, αφήνοντάς τη να αναδειχθεί μέσα από απέριττα νυφικά φορέματα. Εντυπωσιακά μέσα στην απλότητά τους, τα megla-m νυφικά είναι προσεγμένα, φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά και προσαρμοσμένα αποκλειστικά στο σώμα και τις ανάγκες κάθε bride-to-be. 

yes-i-do-megla-m-4.jpg

Η θεατρικότητα είναι παγιωμένη σε κάθε συλλογή της νεαρής σχεδιάστριας που επιλέγει περίτεχνα κοψίματα και σιλουέτες σε απόλυτο, καθαρό και νυφικό λευκό! Η Ματίνα μεταμορφώνει τη νύφη σε σύγχρονη πριγκίπισσα, λιτή, αλλά απαράμιλλα κομψή. 

yes-i-do-megla-m-5.jpg

μανίκια επενδύονται με dotted τούλι και προσδίδουν κίνηση ενισχύοντας τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του look και υπηρετώντας ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2019!

yes-i-do-megla-m-1.jpg

yes-i-do-megla-m-10.png

Η “επιστροφή στην απλότητα” φαίνεται να σαγηνεύει την Ματίνα Μέγκλα, ανάμεσα σε άλλους κορυφαίους και διεθνείς σχεδιαστές. Η νύφη και η μοναδικότητά της έρχονται στο προσκήνιο, οι υπερβολές αποφεύγονται τόσο στα gowns, όσο και στα μαλλιά ή το makeup. 

yes-i-do-megla-m7.jpg

yes-i-do-megla-m-6.jpg

Αγαπημένο μας κομμάτι το διανθισμένο νυφικό φόρεμα σε ροζ απόχρωση. Παιχνιδιάρικο, ρομαντικό με botanical patterns σε όλο το μήκος του, είναι σχεδιασμένο να αναδεικνύεται από την παραμικρή κίνηση της bride-to-be. Η κολακευτικά ακάλυπτη πλάτη, αφήνει τόσο δέρμα εκτεθιμένο, ώστε το σύνολο να είναι θηλυκό αλλά να παραμένει κομψό! 

yes-i-do-megla-m-2.png

yes-i-do-megla-m-8.png

yes-i-do-megla-m9.png

Credits 
Photos: Γιώργος Αδάμος

Mαλλιά: Εύη Πατσιατζή

Make up: Ηλιάννα Ζελενίτσα

Mοντέλο: Νατάσα Τοπαλτζίκη

Διαβάστε επίσης…

Η megla-m by Stamatia Megla στο Yes I Do Catwalk by ghd! 

Πρόβα νυφικού στη Ματίνα Μέγκλα

Ματίνα Μέγκλα: Τα νυφικά και τα φορέματα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος