Το πρώτο της fashion show διοργάνωσε η  σχεδιάστρια που “κρύβεται” πίσω από το brand Madame Shoushou, Ελίνα Κορδαλή, και ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Αρχικά, έγινε σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, στα πλαίσια της εκδήλωσης που οργάνωσε ο τελευταίος σχετικά με το νέο πρόγραμμά του “Επιχειρηματική Ανάπτυξη” και τη στήριξη των εταιριών που έχουν λάβει μερος σε αυτό. Όμως, δεν μπορούμε να μη λάβουμε υπόψη τον ξεχωριστό χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκε το catwalk: στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, ο οποίος μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες ενός σόου που μας μετέφερε μονομιάς στη Γαλλία του ’30. 

Πανέμορφα μοντέλα περπάτησαν επιδεικνύοντας τις 40 νέες δημιουργίες Madame Shoushou, από τη συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018. Φίνες ρομαντικές δαντέλες, αριστοκρατικό βελούδο και μεταξωτά υφάσματα συνέθεταν τα υπέροχα outfits που είδαμε, ενώ το χαρακτηριστικό floral pattern “χρωμάτισε” πολλά από τα κομμάτια της. Η σχεδιάστρια έχει το μοναδικό χάρισμα να συνδυάζει στο στιλ των ρούχων της το κλασικό, νεο-ρομαντικό, σχεδόν βικτωριανό στιλ με το απόλυτα μοντέρνο και θηλυκό, πράγμα που φάνηκε ξεκάθαρα στη νέα της συλλογή.  Την εικόνα συμπλήρωναν τα άλογα που έδωσαν την έναρξη τρέχοντας σε κούρσα, καθώς και το μοντέλο που ολοκλήρωσε την ιπποδρομία φορώντας ένα κατακόκκινο, εκπληκτικό φόρεμα. Η μουσική της αξεπέραστης Edith Piaf ταίριαζε άψογα στη περίσταση…

Το δυναμικό παρών έδωσαν αξιότιμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό χώρο και τον χώρο των media, αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες της Ελίνας Κορδαλή. Η αγαπημένη μας σχεδιάστρια δήλωσε πολύ χαρούμενη που πραγματοποιήθηκε με τόση επιτυχία το πρώτο της fashion show, που μάλιστα έγινε για καλό σκοπό: να βοηθήσει την ΕΛΕΠΑΠ και το έργο της.