Στα πιο μαγικά παραμύθια των παιδικών μας χρόνων οι νεράιδες είναι αόρατες αλλά και δυναμικές. Κινούνται αέρινα αλλά και με αστείρευτη αυτοπεποίθηση, διατηρώντας έτσι τη μαγεία τους ζωντανή! Η Μαίρη Μπαρόλα πασπαλίζει με αστερόσκονη τη φετινή της συλλογή και μας προκαλεί να πιστέψουμε στις νεράιδες! Will you believe in fairies?

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Mairi Mparola Bride για το 2019;

Η Mairi Mparola Bride είναι μια γυναίκα σύγχρονη, δυναμική, θηλυκή, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Βέβαια, κάθε νύφη που έρχεται στο ατελιέ μου είναι ξεχωριστή και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης! Με βάση την προσωπικότητα και τις επιθυμίες της, δίνουμε μαζί μορφή στο νυφικό των ονείρων της!

Η φετινή σας συλλογή διακρίνεται για τα υπέροχα υφάσματα και υλικά που έχετε χρησιμοποιήσει. Πόσο σημαντική είναι για εσάς η επιλογή της πρώτης ύλης;

Οι μεταξωτές μουσελίνες, οι γαλλικές δαντέλες και οι ταφτάδες αποτελούν το επίκεντρο των υφασμάτων της φετινής συλλογής! Η ποιότητα των πρώτων υλών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμένα! Ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό και επιλέγω με μεγάλη προσοχή τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσω, γιατί αυτά είναι που θα δώσουν μορφή στην έμπνευσή μου, αλλά και στο όνειρο της νύφης. Ακόμα και το καλύτερο σχέδιο μπορεί να «καταστραφεί» με τη χρήση λάθος υλικών και φυσικά το αντίστροφο. Επιδιώκω πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα και αυτό απαιτεί τόσο ένα καλό σχέδιο όσο και ποιοτικές πρώτες ύλες!

Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σας για τη φετινή συλλογή;

Από μικρή θαύμαζα τις νεράιδες και τις φανταστικές ιστορίες τους! Αν και μυθικά πλάσματα, οι νεράιδες μού θυμίζουν αρκετά τη σύγχρονη γυναίκα. Έχουν ασυνήθιστες δυνάμεις, αστείρευτη ενέργεια, μεταμορφώνουν και μεταμορφώνονται, ενώ είναι ταυτόχρονα θηλυκές και αιθέριες. Κάθε γυναίκα κρύβει μια νεράιδα μέσα της και με τη νέα μου συλλογή σκοπεύω να την «αποκαλύψω»!

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε πάντα για τη δημιουργία ενός νυφικού;

Η αρχική ιδέα για τη δημιουργία ενός νυφικού έρχεται σε ανύποπτο χρόνο! Άλλωστε, η έμπνευση δεν έχει καλούπια και ωράρια! Έχοντας το βασικό σχέδιο, προχωράμε με την ομάδα μου στη δημιουργία του νυφικού. Ακούγεται απλό, ωστόσο δεν είναι. Η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Θέλω όλα τα υλικά να βρίσκονται στον χώρο όπου σχεδιάζω, να τα βλέπω και να τα αισθάνομαι! Τα υφάσματα, οι κλωστές, οι ραπτομηχανές και τα μολύβια ενεργοποιούν τις αισθήσεις μου και προκαλούν ποικίλα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους φέρνουν τη δημιουργία!

Και τελικά, σε τι πρέπει να κάνουν focus οι brides-to-be όσον αφορά την επιλογή του νυφικού τους;

H πιο σημαντική συμβουλή που έχω να τους δώσω είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους! Mε αυτό τον τρόπο, όποια κι αν είναι τελικά η στιλιστική τους επιλογή, θα καθρεφτίζει τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα και ψυχοσύνθεση. Τι άλλο χρειάζεται άλλωστε μια νύφη για να ακτινοβολεί;

Επιμέλεια Κειμένου: Ελισάβετ Παπαντωνίου

Photo Credits: Ιωάννα Χατζηανδρέου

Διαβάστε αυτό το άρθρο, καθώς και πολλά ακόμη, στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes-i-do-mairi-mparola-collection-fairy-dresses.jpg

Διαβάστε επίσης…

Η νέα νυφική συλλογή της Μαίρης Μπαρόλα για το 2019!

Μαίρη Μπαρόλα: Κάθε σύγχρονη γυναίκα κρύβει μέσα της μια νεράιδα!

Η Μαίρη Μπαρόλα στο Yes I Do Catwalk by ghd!