Η Ματίνα Μέγκλα είναι η σχεδιάστρια που θα γίνει η καλύτερή σας φίλη! Με επαγγελματισμό, εμπειρία και αφοσίωση, αλλά και με έμφαση στην προσωπική επαφή, η Megla-m φροντίζει ώστε η εμπειρία του bridal fitting να είναι η πιο ξέγνοιαστη και ευχάριστη ολόκληρης της γαμήλιας προετοιμασίας! Από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο ατελιέ της νιώθεις τη ζεστασιά και την εμπιστοσύνη, ενώ εκείνη σε υποδέχεται με ένα τεράστιο κι αληθινό χαμόγελο. Ρομαντικά νυφικά, με vintage αισθητική και ευαίσθητα άνθη υπόσχονται να αναδείξουν την πιο boho-chic πλευρά της bride-to-be!

Οι Ιλένια Ουΐλιαμς, Γεωργία Αβασκαντήρα, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Ελένη Βουλγαράκη και Εμμανουέλα Βιντιάδη γίνονται οι brides της Megla-m και ανεβαίνουν τα σκαλιά του Yes I Do Catwalk by ghd στην έκθεση NEW LIFE!

Ελένη Βουλγαράκη Η Ματίνα Μέγκλα και η Ελένη Βουλγαράκη Γεωργία ΑβασκαντήραΗ Ματίνα Μέγκλα και η Γεωργία ΑβασκαντήραΕμμανουέλα Βιντιάδη Εμμανουέλα Βιντιάδη

Το Yes I Do Catwalk by ghd θα πραγματοποιηθεί και φέτος για τους σκοπούς του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος! Mini size γυάλινα γοβάκια θα περπατήσουν στην πασαρέλα, εκπληρώνοντας την ευχή τους και χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές του catwalk! Κατά τη διάρκεια του show, θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες ευχές παιδιών, αγοράζοντας από το corner του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τα μπλε σατέν βραχιολάκια, αξίας 10 ευρώ!

Yes I Do Catwalk by ghd

Date: 18 Ιανουαρίου 2019 @ 18.30 Location: MEC Παιανίας, στα πλαίσια της έκθεσης NEW LIFE.

Stay tuned for more info…