Η κορυφαία σχεδιάστρια Δήμητρα Αντωνέα εμπνέεται από τη συγγραφέα Λουίζα Μέι Άλκοτ και το μυθιστόρημα “Οι μικρές κυρίες”.

Η συλλογή δανείζεται την αίγλη μιας πιο “καθώς πρέπει” εποχής, τη “φιλτράρει” με θηλυκότητα και την επανατοποθετεί στο σήμερα! Πλούσια υφάσματα, πολυτελείς γαλλικές δαντέλες, ευαίσθητο μετάξι και παιχνιδιάρικα τούλια συνδυάζονται αριστοτεχνικά σε περίτεχνα και πρωτότυπα σχέδια. Το βολάν επιστρατεύεται και πρωταγωνιστεί στη συλλογή χαρίζοντάς της απλόχερα σεμνότητα και βενετσιάνικη φινέτσα. Η χρωματική παλέτα παραμένει παραδοσιακά bridal με το καθαρό λευκό και τα γήινα μπεζ να πρωταγωνιστούν. “Modesty”, ήτοι σεμνότητα, η λέξει που περιγράφει ιδανικά τη συλλογή “Age of preppy” που έρχεται να αναδείξει την έμφυτη γλύκα, την κομψότητα και τη συστολή της bride-to-be!

yes-i-do-age-of-preppy-made-bride-by-antonea.jpg

Το Made Bride by Antonea περιμένει να υποδεχτεί όλες τις μέλλουσες νύφες του 2019, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουρια συλλογή του Age of preppy για πρώτη φορά στο Yes I Do Catwalk by ghd στις 18 Iανουαρίου! Θα τη βρείτε αποκλειστικά στο atelier Made Bride by Antonea, κατόπιν ραντεβού στο 2130052111.