Πίσω από τη νυφική συλλογή του οίκου Max Mara κρύβεται μία ολόκληρη φιλοσοφία! Οι σχεδιαστές του οίκου εξυμνούν τη φινέτσα και την αβίαστη γοητεία που πηγάζει μέσα από την απλότητα της bride-to-be. Το να γίνει το «απλό» συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας είναι μία πραγματική πρόκληση, που η Max Mara όχι μόνο δεν φοβάται αλλά φαίνεται να αγαπά! Η Max Mara Bride είναι σοφιστικέ, δυναμική και πολυάσχολη, χρειάζεται λίγα, αλλά πράττει πολλά. Είναι μία ισχυρή προσωπικότητα, που δεν χρειάζεται «περιττά» διακοσμητικά στοιχεία για να αναδειχθεί, αλλά επιστρατεύει το δυναμισμό της και απογειώνει το bridal outfit.

yes-i-do-max-mara-bridal-town-hall-1.jpg

Το brand αντιπροσωπεύει γυναίκες αποφασιστικές που ξέρουν τι θέλουν και δε διστάζουν να το διεκδικήσουν! “Καθαρό” νυφικό λευκό χρωματίζει αέρινες παντελόνες, μεταξωτά top και επιβλητικά κοστούμια, έτοιμα να συνοδεύσουν το ίδιο επιτυχημένα τη νύφη στα σκαλιά του Δημαρχείου αλλά και της εκκλησίας. Less is more, με ίσιες γραμμές και κολακευτικές σιλουέτες να συμπληρώνονται με statement καρφίτσες και old-school κουάφ, ενώ παιχνιδιάρικα λουλούδια και νοσταλγικά πέπλα έρχονται να κατακτήσουν την καρδιά της πιο ρομαντικής νύφης. Λευκά leather jackets, δομημένα σακάκια και αραχνοΰφαντες κάπες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι, παρέχουν την απαραίτητη κάλυψη και προσθέτουν στιλιστικά bonus και μυστήριο στο bridal look! Τα αξεσουάρ και ο μεταμορφωτικός τους χαρακτήρας, αναγνωρίζονται και καταλαμβάνουν τη θέση που τους αρμόζει στο bridal outfit!

yes-i-do-max-mara-accessories-3.jpg

Η νέα συλλογή της Max Mara για το 2019 μας μύησε στο μαγικό κόσμο του μινιμαλισμού κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο κομψά bridal outfits!

yes-i-do-max-mara-other-tha-white-10.jpg

yes-i-do-max-mara-other-tha-white-5.jpg

yes-i-do-max-mara-civil-wedding-4.jpg

yes-i-do-max-mara-civil-wedding-3.jpg

yes-i-do-max-mara-other-tha-white-12.jpg

Δείτε όλη τη συλλογή Max Mara, εδώ.

Διαβάστε επίσης…

Πώς θα διαλέξετε το πιο κομψό bridal outfit για τον πολιτικό γάμο από τη Max Mara!

Max Mara: Be an Italian… bride!

Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα bridal look!