Βουτήξαμε στα “άδυτα” της παιδικής κολύμβησης και από τη συζήτηση με την Χριστιάννα Βαλάκα, ιδιοκτήτρια του κολυμβητηρίου βρεφικής κολύμβησης Panda στο Νερό, συνειδητοποιήσαμε για ακόμα μια φορά πως το κολύμπι ενισχύει τόσο την φυσική ικανότητα των παιδιών μας όσο και την προσωπικότητά τους.

Η Χριστιάννα, με το ξεκίνημα της κουβέντας μας, μου λέει πως έχει περάσει αρκετές δυσκολίες. Πάντα όμως τις αντιμετώπιζε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Προσωπικά όποτε τη συναντώ είναι πάντα χαμογελαστή. Και αισιόδοξη. Και έχει πάντα νέες ιδέες, που τις υλοποιεί. Από 2 χρονών κυριολεκτικά “ζει” στο νερό, καθώς από τότε την έγραψαν οι γονείς της κολυμβητήριο και η ίδια μου λέει πως δεν ήθελε να βγει από την πισίνα. Ήθελε να είναι… panda sto nero!

Πώς προέκυψε το Panda στο Νερό;

Η ιδέα για το Panda στο Νερό ξεκίνησε όταν σπούδαζα. Είχα πει στον πατέρα μου ότι θέλω να κάνω μαθήματα σε παιδιά με ειδικές ικανότητες, πράγμα που στην Ελλάδα σπανίζει, καθώς δεν υπάρχουν χώροι. Μετά από πολλά χρόνια τα καταφέραμε και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, με τη βοήθεια των γονιών μου και αδελφού μου.Έτσι σήμερα έχω τον δικό μου χώρο βρεφικής κολύμβησης και όχι μόνο! Την ονομασία τη σκέφτηκε ο αδελφός μου γιατί εγώ ήμουν και είμαι pandastonero και αγαπάμε πολύ και τα panda! Έτσι φτιάξαμε έναν οικογενειακό χώρο όπου οι γονείς πια έχουν γίνει φίλοι μεταξύ τους, πράγμα που το θέλαμε… να είναι ένας μικρός, ζεστός χώρος με μεγάλη καρδιά!!!

Τι συμβουλεύεις πάντα τις μαμάδες;

Συμβουλεύω και τους μπαμπάδες και τις μαμάδες να περάσουν μισή ώρα με το παιδάκι τους, όμορφα και να το αφήσουν να τους δείξει αυτό τι θέλει! Να περάσουν μισή ώρα αγάπης! Και επειδή κάποιες φορές έρχονται φοβισμένοι, τους μιλάω στο μάθημα, τους λέω να αγκαλιάσουν το μωρό, να του μιλήσουν, να νιώσουν το νερό, να νιώσουν την αντίσταση του νερού… και μέσα από τις ασκήσεις να περάσουν υπέροχο, ποιοτικό χρόνο με το παιδάκι τους.

Μίλησέ μας για το Panda στο Νερό.

To Panda στο Νερό είναι ένας εξειδικευμένος χώρος βρεφικής κολύμβησης που έχει ως στόχο τη διασκέδαση, την άσκηση και τη χαλάρωση όλης της οικογένειας. Στο χώρο λειτουργεί εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς κελσίου και υπόγειο parking!

Τι σημαίνει baby swimming στο Panda στο Νερό;

Είναι ίσως η μόνη δραστηριότητα στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ένα μωράκι από την ηλικία των 3 μηνών! Τα μωράκια κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων χωρίζονται σε groyp ανάλογα με την ηλικία τους! Αρχικά μπαίνουν στην πισίνα στην αγκαλιά της μαμάς ή του μπαμπά και στη συνέχεια κολυμπούν υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένης προπονήτριας βρεφικής κολύμβησης!

Τα οφέλη του Baby Swimming:

ενεργοποιούνται οι μύες των μωρών
ενισχύεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα
αποκτούν αντισώματα
γίνονται λιγότερο ευαίσθητα σε ασθένειες
μαθαίνουν  να ελέγχουν το σώμα τους,  αλλάζοντας στάσεις και θέσεις  
εκτονώνεται η ενεργητικότητα τους με αποτέλεσμα να κοιμούνται πιο ήρεμα!

Panda στο νερό – Κολυμβητήριο Βρεφικής Κολύμβησης | Baby Swimming Pool

διεύθυνση: Γράμμου 42, Βριλήσσια

τηλέφωνο: 210 8047817

site: www.pandastonero.gr

email: info@pandastonero.gr

facebook: Pandastonero

instagram: @Pandastonero

Credits

Photo Χριστιάνας : Δανάη Ίσαρη

Make up : Inglot

Location : Μεσογειακή Αυλή