Yes I do Nannuka 1

Photos  by: Yorgos Fasoulis

Make up by: Savvina Skepetari

Location: Άλσος Συγγρού

Η Nannuka δημιουργήθηκε από 3 μαμάδες την Κατερίνα Λάμπρου, τη Νάταλι Λεβή και τη Λέλα Δρίτσα, όταν βρέθηκαν οι ίδιες στην ανάγκη να αναζητήσουν τον ιδανικό ειδικό για τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε στην ελληνική αγορά αντίστοιχη υπηρεσία και έτσι ένωσαν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, το επιχειρηματικό τους πνεύμα και την αγάπη τους για τα παιδιά με αποτέλεσμα τη… γέννηση της Nannuka: της πρώτης αξιόπιστης διαδικτυακής πλατφόρμας για αναζήτηση, εύρεση και αξιολόγηση επαγγελματιών και χώρων για τα παιδιά. Συναντήσαμε την πάντα χαμογελαστή και απίστευτα positive Λέλα (twitter: @leladritsa) ένα όμορφο πρωινό και συζητήσαμε για αυτή τη μοναδική πλατφόρμα, τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η Nannuka σε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι τη μέρα του γάμου και βέβαια ως κλασικές χαζομαμάδες μιλήσαμε για παιδιά, χαμόγελα και παιχνίδια!

Yes I do Nannuka 4

Με περισσότερες από 16 ειδικότητες αξιολογημένων επαγγελματιών για το παιδί και με δεκάδες καταχωρήσεις χώρων και εταιρειών που απασχολούν τα παιδιά εκτός σπιτιού, οι γονείς πλέον δεν αφήνουν στην τύχη την ασφάλεια για την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους.

Πώς μπορείτε να “συνεισφέρετε” σε έναν γάμο;

Όποιος έχει βρεθεί προσκεκλημένος σε τραπέζι γάμου με τα παιδιά του, γνωρίζει πως ακόμα και τα πιο συνεργάσιμα παιδιά μετά από κάποια ώρα κουράζονται, βαριούνται και κάνουν ό,τι περνάει από το μυαλό τους για να τραβήξουν την προσοχή μας… Είναι πολύ φυσιολογικό! Εκτός αν υπήρχε στον χώρο ένας ανιματέρ ή παιδαγωγός ειδικευμένος στο δημιουργικό παιχνίδι που θα μπορούσε να τους κάνει να περάσουν αξέχαστα με facepainting, χειροτεχνίες, δημιουργικές κατασκευές, χορό, μπαλονοκατασκευές, θεατρικά και θεματικά παιχνίδια… Αυτή είναι η δική μας “συνεισφορά”!

Τι ζητάνε οι γονείς από εσάς όταν έχουν να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση, όπως για παράδειγμα ένας καλοκαιρινός γάμος.

Στη Nannuka βρίσκουν τη δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης ή φύλαξης των παιδιών τους στον χώρο μέσα από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ώστε να μπορούν ξένοιαστα να διασκεδάσουν οι ίδιοι, αλλά την ίδια στιγμή να γεμίζουν και τον χρόνο των παιδιών τους με αξέχαστες εμπειρίες!

Nannuka Facepainting

Στα διαδικαστικά τώρα: τι πρέπει να κάνει και πότε πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας ένα μελλόνυμφο ζευγάρι για είναι ήσυχο τη μεγάλη μέρα;

Η διαδικασία είναι απλή! Να κάνουν εγγραφή στο nannuka.com και στη συνέχεια να βρουν τον επαγγελματία που επιθυμούν. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Βέβαια υπάρχει και η εξατομικευμένη υπηρεσία της nannuka όπου οι έμπειροι συνεργάτες μας φροντίζουν για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των αιτημάτων τηλεφωνικά στο 210-3610717. Και φυσικά, μην ξεχάσουν να ενημερώσουν τους καλεσμένους τους ότι θα προσφέρουν τέτοια υπηρεσία! Οι γονείς θα έρθουν πολύ πιο ήρεμοι και χαρούμενοι γνωρίζοντας ότι υπάρχει η nannuka που θα φροντίζει τα μικρά τους!

Τι σε κάνει ευτυχισμένη;

Το χαμόγελο των παιδιών μου, οι ιδέες που γίνονται πράξη, η αίσθηση ότι κάθε μέρα γίνομαι καλύτερη και πιο χρήσιμη στους συνανθρώπους μου.

 Yes I do Nannuka 3

“Οι γονείς διασκεδάζουν, γίνονται ένα με το νεόνυμφο ζευγάρι, έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους υπόλοιπους καλεσμένους, χορεύουν, ενώ τα παιδιά δεν χορταίνουν παιχνίδι”!

Η Nannuka με 3 λέξεις:

Μητρότητα, υποστήριξη, αποτελεσματικότητα.

Σε τι λες πάντα Yes I Do;

Στις δημιουργικές προκλήσεις, στη δυναμική των ομάδων, στο ανθρώπινο κεφάλαιο, στις αυθεντικές προτάσεις!

 all-83

 Info:

Site: www.nannuka.com

Facebook: nannukagr

Twitter: nannukagr

Instagram: nannukagr

Pinterest: nannukacom

Youtube Channel: Nannuka

Τηλέφωνο: 210-3610717

 Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στο δεύτερο τεύχος του #yesidogr_freepress το οποίο και θα βρείτε εδώ !

Από την Μυρτώ Κάζη