Ένα από τα πράγματα που διαπιστώνεις με έκπληξη όταν γίνεσαι μαμά, είναι πως η τσάντα της Marry Poppins μπροστά στη δική σου είναι άδεια! Στο Υes I do, ψάξαμε και βρήκαμε μαζί με την Ελένη Καφετζοπούλου,  τα 10 πιο έξυπνα σχεδιασμένα προϊόντα της Munchkin που αρκούν για να είναι κάθε μαμά ήσυχη πως έχει μαζί της οτιδήποτε χρειαστούν τα παιδάκια της!

munchkin-latch

Μπιμπερό LATCH, η επιτομή του design! Με πολύ μαλακή κι ελαστική θηλή, ώστε να μοιάζει με το στήθος και να διευκολύνει την εναλλαγή από το στήθος στο μπιμπερό και το ανάποδο χωρίς να μπερδεύει το μωρό. Επιπλέον, δεν αφήνει να περάσει αέρας προστατεύοντάς μας από τους κολικούς!

munchkin-potiri-kalamaki

Παιδικό κύπελλο Tip & Sip Cup με ενσωματωμένο καλαμάκι από μαλακή σιλικόνη, ειδικές λαβές για εύκολο κράτημα, καπάκι που κλειδώνει στην σωστή θέση με έναν ήχο, και βαρίδι στο κάτω μέρος που κρατάει το κύπελλο σε κλίση διευκολύνοντας το παιδί!

munchkin-miracle_sippy

Κύπελλο 360 Miracle Cup, πραγματικά θαυματουργό, αφού ανοίγει μόλις το παιδί ακουμπήσει τα χείλη του και κλείνει αυτόματα μόλις σταματήσει να πίνει! Και με σχήμα που αγκαλιάζεται εύκολα από τα μικρά παιδικά χεράκια.

munchkin-fresh-food-feeder

Μαγικό και σωτήριο διχτάκι Fresh Food Feeder για στερεές τροφές, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γεύονται ολόκληρα φρούτα και λαχανικά χωρίς να κινδυνεύουν να πνιγούν. Πολύ σημαντικό!

munchkin-spoons

Μαλακά κουταλάκια White Hot Spoons που αλλάζουν χρώμα όταν το φαγητό είναι ζεστό για να απαλλαγούμε μια για πάντα από το άγχος μη κάψουμε το ευαίσθητο στοματάκι του μωρού μας!

munchkin-kathosmataki-tsantaΦορητό καθισματάκι Travel Booster δύο σε ένα! Είναι και τσάντα που χωράει τα απαραίτητα, όπως πάνα, ρουχαλάκια, κύπελλο!

011054_inflatable_safety_duck_bath_mainΦουσκωτή μπανιέρα- πάπια Inflatable bath duck, ιδανική για τη μετάβαση από το μπανάκι στη μπανιέρα, για τα ταξίδια και την παραλία φυσικά!

munchkin-bath_toy_scoop

Χάρη στο Bath Toy Scoop, με μία μόνο κίνηση μαζεύετε, στραγγίζετε και αποθηκεύετε τα παιχνίδια στο μπάνιο!

munchkin-autoclose

Πόρτα ασφαλείας Auto close Gate, που όχι μόνο ανοίγει με το ένα χέρι αλλά κλείνει αυτόματα πίσω σας!

 

munchkin-smartshade

 

Και κάτι για τον μπαμπά! Το σκίαστρο Smart shade που ανεβοκατεβαίνει αυτόματα με το παράθυρο χωρίς να ξεκολλάει!

Αν θέλετε να βρείτε κι άλλα  “έξυπνα” προϊόντα όπως αυτά, δεν έχετε παρά να περιηγηθείτε κι εσείς στον μαγικό κόσμο της Munchkin!

Yes I Do Extra Info:

Η εταιρία ξεκίνησε από έναν εφευρετικό μπαμπά που σκέφτηκε να βάλει μια πιπίλα στα τότε γυάλινα μπουκάλια αναψυκτικών για να μπορεί να πιει η κόρη του. Αυτή η πρώτη «πατέντα» ήταν η αρχή πολλών συναρπαστικών εφευρέσεων και προϊόντων. H εταιρία αυτή τη στιγμή κατέχει πάνω από 100 πατέντες.Τα γραφεία στην Καλιφόρνια είναι από τους καλύτερους χώρους εργασίας παγκοσμίως και η Munchkin τρέχει από τα ισχυρότερα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζοντας άμεσα την ευημερία του πλανήτη για ένα βιώσιμο μέλλον για τα παιδιά μας. Αξίζει να δείτε το εταιρικό video και θα καταλάβετε.

website: munchkin.gr

facebook: MunchkinGR

Instagram: munchkininc

Από την Εύα Ανυφαντή