Οφείλουμε να θυμόμαστε πάντα, πως σε έναν γάμο η προσοχή είναι στραμμένη στη νύφη, αλλά και σε όσους την συνοδεύουν, όπως για παράδειγμα τα παρανυμφάκια. Ακόμα όμως και αν δεν πρόκειται για παρανυμφάκια, αλλά για όλα τα μικρά χαριτωμένα κορίτσια που θα πάνε με τους γονείς τους σε έναν γάμο, το outfit τους, συνήθως προβληματίζει. Σίγουρα χρειάζεται ένα ντύσιμο «επίσημο» αλλά και κάτι ιδιαίτερο, κάτι φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση, όπως ένα αξεσουάρ, που θα έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την παιδικότητα και την ανεμελιά ενός παιδιού.

Έχοντας λάβει υπόψιν όλα τα παραπάνω, και αφουγκραζόμενη τις πραγματικές ανάγκες των bride to be που την εμπιστεύονται, η Barbara Dimitreas, με μεγάλη εμπειρία στα νυφικά αξεσουάρ, αφού από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της, πριν ακόμα ασχοληθεί με τον σχεδιασμό νυφικών, εγκαινίασε μια νέα συλλογή που απευθύνεται αποκλειστικά στις «μικρές νύφες».

Πανέμορφα χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια σε παλ χρώματα, για κορίτσια με boho διάθεση.

nymphi-little-4

Λουλουδένια ρομαντικά στεφανάκια, άλλοτε διακριτικά

nymphi-little-3

……και άλλοτε μεγαλύτερα

nymphi-little-1

..δίνουν στα μικρά κορίτσια τις αιθέριες bridal πινελιές που απαιτεί η περίσταση, χωρίς όμως να τα βαραίνουν στυλιστικά και με απόλυτο σεβασμό στην ανέμελη φύση των παιδιών.

Για όλα τα κορίτσια με άποψη και στυλ, με μακριά ή κοντά μαλλιά, πιασμένα ή μη, τα αξεσουάρ της συλλογής Little Nymphi μοιάζουν η ιδανική επιλογή για το απόλυτο παιδικό outfit ενός παιδιού που θα παραστεί σε έναν γάμο και θέλει να μοιάζει με μικρή νεράιδα!

nymphi-little-2

Nymphi Design Στοιχεία επικοινωνίας

Showroom: Θ. Δηλιγιάννη 49, Κηφισιά

Τηλέφωνο για ραντεβού: 210-8010306 | 6978- 465635

Site nymphidesign.com

Facebook nymphidesign

Instagram nymphi_design

Περισσότερα για τη Nymphi Design & την Bachdi Bridal collection δείτε εδώ , εδώ & εδώ.

Από την Εύα Ανυφαντή