Τους γνωρίσαμε μέσα από τα περιπετειώδη ταξίδια με τα ανακατασκευασμένα και μηχανολογικά αναβαθμισμένα «κατσαριδάκια» που οργανώνουν για νεόνυμφα ζευγάρια – και όχι μόνο – ενώ λατρέψαμε την ιδέα της άφιξης της νύφης με το θρυλικό μοντέλο της Volkswagen. Αυτή τη φορά, ο σκαραβαίος και η ομάδα των Bugs on Tour βρέθηκαν στη βάπτιση του μικρού Μάριου και του έδωσαν την ευκαιρία να κάνει εντυπωσιακή είσοδο μαζί με τους γονείς του.

yes-i-do-bugs-on-tour-baptism_5.jpg

Το θέμα της βάπτισης ήταν εμπνευσμένο από το αγαπημένο όχημα μικρών και μεγάλων και σε κάθε γωνιά της διακόσμησης έβλεπε κανείς σκηνικό και αντικείμενα ταξιδίου αλλά και στολίδια με το γαλάζιο αυτοκινητάκι. Ακόμα και οι μπομπονιέρες δεν ξέφυγαν από το ταξιδιάρικο mood. 

yes-i-do-bugs-on-tour-baptism_7.jpg

Σε ό,τι αφορά το χρώμα δεν ήταν καθόλου τυχαίο, καθώς ο σκαραβαίος που μετέφερε την οικογένεια στην εκκλησία ήταν ο Ποσειδώνας, ο οποίος έχει γαλάζια απόχρωση. Όπως μας εξήγησε η ομάδα των Bugs on Tour, ο Ποσειδώνας, είναι ένα σχετικά σπάνιο μοντέλο και μάλιστα του 1960. Φυσικά, οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στον κινητήρα αλλά και στο εσωτερικό ήταν απαραίτητες, ώστε το κατσαριδάκι να γίνει απολύτως ασφαλές και ακόμα πιο ελκυστικό. Λατρέψαμε τα κλασσικά καθίσματα στο εσωτερικό και τη γαλάζια ταπετσαρία.

yes-i-do-bugs-on-tour-baptism_12.jpg

Ο μικρός Μάριος απόλαυσε τη βόλτα και είχε την ευκαιρία να βγάλει και αρκετές φωτογραφίες πάνω και μέσα στο όχημα, που σίγουρα θα κάνουν το album της βάπτισής του, το πιο όμορφο ξεκίνημα του υπέροχο ταξιδιού της ζωής του. 

yes-i-do-bugs-on-tour-baptism_9.jpg

Αν θέλετε κι εσείς να δείτε όλα τα μοντέλα των σκαραβαίων των Bugs on Tour και να κάνετε τη βάπτιση του παιδιού σας ή τον γάμο σας να μοιάζει σαν μια ευχάριστη βόλτα, πατήστε εδώ.

Αν πάλι θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη βάπτιση του Μάριου, κάντε scroll down…

Η κολυμπήθρα και η λαμπάδα, στολισμένες με τα χρώματα του σκαραβαίουΦύγαμε για το ταξίδι;

Η διακόσμηση στον χώρο της εκκλησίαςΤα λάστιχα – σήμα κατατεθέν Ο Μάριος με την οικογένειά του ποζάρουν μπροστά από τον ΠοσειδώναΚάθε μικρή λεπτομέρεια της διακόσμησης πήρε έμπνευση από το θρυλικό κατσαριδάκιΟ Μάριος έτοιμος να βάλει μπρος…Η μπομπονιέρα της βάπτισης

Baptism Planning: Μαρία Μπόγρη – Κουρκουλάκου

Must Read:

Bugs on Tour | Ρετρό άφιξη στην εκκλησία και honeymoon-ταξιδιωτική εμπειρία με τη vintage αύρα των σκαραβαίων

Βάφτιση στη θάλασσα: Πού επιτρέπεται, τι προβλέπει η Εκκλησία

Γάμος και βάπτιση μαζί: 3 λόγοι για να μην το κάνετε

Most Popular:

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!