Είτε είστε soon-to-be married και φτιάχνετε τη λίστα με τα δώρα γάμου είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για τους φίλους σας που παντρεύονται, βρήκαμε στη Miele το item που αξίζει να επενδύσετε! Πρόκειται για τη σκούπα Triflex HX1, που κυκλοφορεί στην basic εκδοχή της, στην PRO με βάση φόρτισης και extra μπαταρία και στην Cat & Dog με βούρτσα χειρός Electro Compact ειδικά σχεδιασμένη για να αφαιρεί τις τρίχες των κατοικίδιων. 

yes-i-do-miele.jpg

Απόδοση

Είναι ισάξια με εκείνη μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας Miele. Χάρη στην τεχνολογία Vortex, που ελαχιστοποιεί τις απώλειες του αέρα, και την ηλεκτρική περιστρεφόμενη βούρτσα, μπορείτε να απολαμβάνετε τη χαρακτηριστική απόδοση της Miele με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία!

Τime-saver

Ποιος είπε ποτέ απροκάλυπτα και χωρίς καμία ντροπή ότι απολαμβάνει να κάνει με τις ώρες τις δουλειές του σπιτιού; Η Miele, με ενσυναίσθηση απέναντι στα σύγχρονα πολυάσχολα ζευγάρια, αναζητά τρόπους για να κάνει το σκούπισμα μια piece of cake και σύντομη διαδικασία. Έτσι, το πέλμα της σκούπας έχει πλάτος 28 εκατοστά και βελτιωμένη ροή αέρα ώστε να καλύπτει περισσότερο χώρο σε λιγότερο χρόνο και με άψογο αποτέλεσμα.

Προσαρμοστικότητα

Ανιχνεύει το είδος του δαπέδου και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα της περιστρεφόμενης βούρτσας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Απόλυτη ελευθερία

Φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο δε χρειάζεται να τραβάτε το καλώδιο της σκούπας, να το ξεμπερδεύετε από τα πόδια του καναπέ ή να παρασύρετε αντικείμενα στο πέρασμά σας… Η σκούπα της Miele λειτουργεί ανεξάρτητα για χρήση έως και μία ώρα, χρόνος που επαρκεί για την κάλυψη επιφανειών έως 125 τετραγωνικών μέτρων.

Yes I Do Tip: Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και άρα καθάρισμα μεγαλύτερου χώρου, μπορείτε να προμηθευτείτε μια επιπλέον μπαταρία, η οποία έρχεται ως standard εξάρτημα στην Pro εκδοχή της συσκευής.

How clean is your house?

Την μετά-κορωνοϊού εποχή η υγιεινή και η καθαριότητα μπαίνουν στο μικροσκόπιο! Η Triflex HX1 φιλτράρει τον αέρα σε τρία στάδια:

1. Με την τεχνολογία Vortex.

2. Το φίλτρο λεπτής σκόνης.

3. Το φίλτρο εξαερισμού Hygiene Lifetime ή HEPA Lifetime, ανάλογα με το μοντέλο.

Pet Lovers

Απαραίτητο εργαλείο για το ζευγάρι που έχει ήδη μεγαλώσει την οικογένειά του με ένα fluffy τετράποδο, η βούρτσα χειρός Electro Compact έρχεται δωρεάν με το μοντέλο Cat & Dog για να απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά τις τρίχες από κάθε επιφάνεια.

Brilliant Light

Το Brilliant Light πέλμα σάς επιτρέπει, χάρη στη λειτουργία φωτισμού που παρέχει, να καθαρίσετε και τα πιο σκοτεινά σημεία του σπιτιού (μοντέλα Cat & Dog και Pro).

Σύγχρονος σχεδιασμός

Το pearl γκρι του μοντέλου PRO ή το μαύρο του Cat & Dog με τις ροζ-χρυσές λεπτομέρειες και το pop κόκκινο του βασικού μοντέλου εναρμονίζονται άψογα με κάθε στιλ και διακόσμηση σπιτιού

Αναζητήστε τη σκούπα Triflex HX1 σε κάποιο φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα Miele!

Τρεις διαφορετικοί τρόποι χρήσης της Triflex HX1:

1. Με τη μονάδα τροφοδοσίας, δηλαδή την μπαταρία, στο επάνω μέρος, για εύκολο σκούπισμα σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τα έπιπλα.

2. Για το σκούπισμα μεγαλύτερων επιφανειών η μονάδα τροφοδοσίας τοποθετείται στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ευκολία, καθώς το βάρος μετατίθεται χαμηλά και η σκούπα γίνεται αυτόματα πιο ελαφριά για τον χρήστη. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο η σκούπα στηρίζεται όρθια μόνη της επιτρέποντάς σας να μετακινήστε χωρίς ανησυχία.

3. Η μονάδα τροφοδοσίας χρησιμοποιείται μεμονωμένα, για άμεση και στοχευμένη απορρόφηση των ψίχουλων μετά το κυριακάτικο πρωινό ή της άμμου από τα καθίσματα του αυτοκινήτου μετά την καλοκαιρινή εξόρμηση στην παραλία.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

miele.jpg

Διαβάστε επίσης… 

Newly weds? Κάντε την καθημερινότητά σας απολαυστική, με τη νέα γενιά «έξυπνων» οικιακών συσκευών Miele GEN 7000

Ζήστε στο σπίτι των ονείρων σας… πριν καν το δημιουργήσετε! Η Miele σας δείχνει τον τρόπο!

Miele: 5+1 συσκευές που δεν πρέπει να λείπουν από καμία wedding gift list!