Κάθε ζευγάρι, στο νέο του ξεκίνημα, αναζητά εξατομικευμένες λύσεις που θα του προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για το υπόλοιπο της κοινής ζωής του. Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να ανταποκριθεί η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, οι οποίες συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την ευχαρίστηση και τιμές για όλους.

GROHE Rainshower SmartActive

Το ντους αποτελεί μια μικρή καθημερινή απόλαυση που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, ύστερα από μια δύσκολη ημέρα για να μας «δώσει ενέργεια». Τα συστήματα ντους της GROHE με τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν, ικανοποιούν κάθε μας ανάγκη «δίνοντάς μας ενέργεια» κάθε στιγμή της ημέρας. Ο τέλειος συνδυασμός ντους κεφαλής, χειρός και θερμοστάτη προσαρμόζονται στις ανάγκες μας, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία GROHE EcoJoy, εξοικονομείται νερό, επιτυγχάνοντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Τρία διαφορετικά συστήματα ντους GROHE για κάθε ανάγκη! 

Το σύστημα ντους GROHE Tempesta 250, περιλαμβάνει το ντους κεφαλής 250 mm, σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, ενώ διαθέτει σπρέι ψεκασμού. Το σύστημα ολοκληρώνεται με το ντους χειρός Tempesta Cosmopolitan 100 και τον θερμοστάτη, εξοπλισμένο με τεχνολογία GROHE TurboStat που διασφαλίζει ότι το νερό θα έχει σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες διακυμάνσεις. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του λεπτεπίλεπτου, minimal ντους κεφαλής είναι η τεχνολογία GROHE EcoJoy, με την οποία εξοικονομείται νερό.

GROHE Tempesta 250

Το GROHE Euphoria shower system, το νέο σύστημα ντους της GROHE, προσφέρει ευεξία στο μπάνιο καθώς διαθέτει ντους κεφαλής 260 mm, για πλήρη κάλυψη του σώματος, τρεις τύπους ψεκασμού, αλλά και την εναλλακτική πρόταση με ντους κεφαλής 310 mm και ντους χειρός Euphoria 110 Massage. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, ο θερμοστάτης του είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία GROHE CoolTouch, όπου διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες αυξομειώσεις. Επιπλέον, οι λαβές εγγυώνται τον ακριβή έλεγχο ροής του νερού, ακόμη και αν έχουμε σαπούνι στα χέρια μας, ενώ χάρη στο FastFixation, τα συστήματα ντους μπορούν να αναβαθμιστούν με ευκολία, καθώς προσαρμόζονται στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του μπάνιου μας.

GROHE Euphoria shower system

Για εξατομικευμένη ευχαρίστηση στο ντους, το σύστημα GROHE Rainshower SmartActive διαθέτει έξυπνο ντους χειρός: Η τεχνολογία SmartTip επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των τριών ψεκασμών, απλώς με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, το GROHE DripStop ελαχιστοποιεί το ενοχλητικό στάλαγμα μετά την απενεργοποίηση του ντους χειρός, βάζοντάς το στη λειτουργία ψεκασμού Rain and Jet. Επίσης, το ντους κεφαλής 310 mm παρέχει πλήρη κάλυψη σώματος από την κορυφή του κεφαλιού και ο θερμοστάτης διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

GROHE Rainshower SmartActive

Ευχαριστηθείτε την απόλαυση που προσφέρουν τα συστήματα ντους της GROHE και «δώστε ενέργεια» στη ζωή σας!

Μπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες λύσεις για το μπάνιο σας κάνοντας κλικ εδώ: 360º Showers Room.