Πέρα από τη λειτουργικότητα και το design του, το ψυγείο οφείλει να συμβαδίζει απόλυτα με τις ξεχωριστές διατροφικές ανάγκες των σύγχρονων newlyweds και να είναι τεχνολογικά προηγμένο. Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά φέρουν και την εγγύηση ποιότητας της Miele, έχετε βρει την ιδανική, lifelong συσκευή, στην οποία αξίζει να επενδύσετε!

yes_i_do_mieleissue.jpg

Συνδυασμός λειτουργικότητας και premium design
Το ψυγείο σας θα έχει τη χαρακτηριστική, μίνιμαλ αισθητική της Miele ώστε να ενσωματώνεται άψογα, όπως κι αν είναι η κουζίνα των ονείρων σας. Η αφαιρετική σχεδίαση χωρίς λαβές προσδίδει στιλιστικά bonus, ενώ τα γυάλινα ράφια δημιουργούν την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο εσωτερικό του.

Χωρητικότητα
Λευκό κρασί και εκλεκτά τυριά για εκείνη, μαύρη μπίρα και πικάντικα αλλαντικά για εκείνον… Τα date nights-in έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και εσείς διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις! Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα ψυγείο που να συνδυάζει κομψότητα και χωρητικότητα σε τέλεια αναλογία. Ο extra χώρος θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά σας!

yes_i_do_mieleissue_6.jpg

Φωτισμός
Ο φωτισμός στο εσωτερικό του ψυγείου είναι εξαιρετικά σημαντικός (κυρίως για τα late-night cravings). Στους ψυγειοκαταψύκτες της σειράς αυτής είναι επαρκής, κομψός, αλλά όχι εκτυφλωτικός.

Τεχνολογία
Σε ποιον δεν έχει τύχει να φύγει από το σπίτι τρέχοντας για δουλειά και στη διαδρομή να αναρωτιέται αν έχει ξεχάσει κάτι ανοιχτό;! Πλέον, αν αυτό συμβεί, θα λάβετε ειδοποίηση στο smartphone από… το ίδιο το ψυγείο. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SuperCool όσο βρίσκεστε στο σουπερμάρκετ, προκειμένου να αποθηκεύσετε τα ψώνια στην ιδανική θερμοκρασία. How cool is that?

yes_i_do_mieleissue_5.jpg

Άψογη συντήρηση & ευκολία
Χάρη στη λειτουργία DynaCool, αποδώ και πέρα θα αποθηκεύετε τα τρόφιμα όπου θέλετε μέσα στον χώρο του ψυγείου. Η ειδική επίστρωση στο πίσω μέρος του εξασφαλίζει τη σωστή και σταθερή θερμοκρασία σε όλο το εσωτερικό του και άρα τη μέγιστη απόδοση ψύξης.

yes_i_do_mieleissue_2.jpg

Healthier together
Ένα επιπλέον κίνητρο για να εντάξετε τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή σας είναι το γεγονός ότι το ψυγείο σας τα διατηρεί φρέσκα και τραγανά έως και 5 φορές περισσότερο! Το PerfectFresh Pro System διατηρεί τη θερμοκρασία στους 0-3 βαθμούς Κελσίου και η τεχνολογία PerfectFresh Active βάζει στο συρτάρι αποθήκευσης τροφίμων ενεργή υγρασία, η οποία φαίνεται με γυμνό μάτι. Αυτό συμβαίνει ανά 90’ και κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα του ψυγείου, εξασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη υγρασία για την καλύτερη συντήρηση των τροφίμων. Το δοχείο χωράει μόλις 120 ml νερό, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε refill νωρίτερα από 2-3 μήνες.

yes_i_do_mieleissue_4.jpg

Ευελιξία
Πλέον, δεν θα χρειάζεται να παίζετε Tetris κάθε φορά που θέλετε να φτάσετε το βαζάκι που βρίσκεται πίσω πίσω στο ράφι, αλλά και τα τρόφιμα, που καταλήγουν να χαλάνε αφού δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Με τον περιστρεφόμενο δίσκο FlexiTray μπορείτε να έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα.

Ψυγείο σε τάξη – διατροφή σε τάξη!
Τα ρυθμιζόμενα ράφια, τα ευρύχωρα συρτάρια και οι χώροι με ξεχωριστά επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας ικανοποιούν τη Marie Kondo που «κρύβετε» μέσα σας βοηθώντας να βάλετε το περιεχόμενο του ψυγείου σας σε τάξη! Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις θέσεις στην πόρτα του ψυγείου με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρούν τέλεια από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα μπουκάλια.

yes_i_do_mieleissue_3.jpg

Εγγύηση ποιότητας
«Δεν υπάρχει όριο στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τελειότητα» υποστηρίζει η Miele και το αποδεικνύει έμπρακτα από το 1899 μέχρι σήμερα, με καινοτόμες συσκευές που κάνουν τη ζωή μας «immer besser»! Κάθε συσκευή Miele φέρει την ιστορία, την εμπειρία, τις μελέτες και τη γνώση 122 χρόνων, όπως ακριβώς και η νέα γενιά ηλεκτρικών συσκευών Miele K 7000.

Συνείδηση
Δισεκατομμύρια τόνοι φαγητού καταλήγουν κάθε χρόνο στα σκουπίδια, γεγονός με αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η Miele, με αμείωτο ενδιαφέρον τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον, αναζητά συνεχώς τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, σεβόμενες παράλληλα τον πλανήτη. Η νέα γενιά Κ 7000 εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του φαγητού, ενθαρρύνοντάς μας να κάνουμε συνειδητή αγορά και κατανάλωση, βάζοντας οριστικό τέλος στη σπατάλη του.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes_i_do_miele.jpg

Must Read:

5 δώρα γάμου από τη Miele που θα ξετρελάνουν κάθε νεόνυμφο ζευγάρι

Newly weds? Κάντε την καθημερινότητά σας απολαυστική, με τη νέα γενιά «έξυπνων» οικιακών συσκευών Miele GEN 7000

Miele | Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο της σειράς Modern Life κάνουν τον βίο κάθε νιόπαντρου ζευγαριού ανθόσπαρτο!

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.