Οι ηλεκτρικές συσκευές της Miele είναι ιδανικές για εσάς που ετοιμάζετε το νέο σας σπίτι χάρη στην υψηλή απόδοση, το σύγχρονο design και τις αμέτρητες δυνατότητές τους. Βέβαια, υπό την απειλή του κορωνοϊού, «κάναμε ζουμ» σε κάποιες από τις λειτουργίες των συσκευών Miele, που δεν είχαμε εστιάσει ποτέ πριν, αλλά είναι εκείνες που θα σας εξασφαλίσουν ένα virus-free σπίτι σε βάθος χρόνου!

Επειδή μας αρέσει να #μένουμεσπίτι από επιλογή, μερικές συνήθειες αξίζει να μας μείνουν.

Πλυντήριο Ρούχων

Η λειτουργία AllergoWash της Miele εξασφαλίζει σταθερά υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προσφέροντας βαθύ καθαρισμό και αποτελεσματική απομάκρυνση των αλλεργιογόνων παραγόντων από τα ρούχα. Αποτελεί μια λύση που κυριολεκτικά θα σας «λύσει τα χέρια» εν καιρώ πανδημίας, αλλά και θα αξιοποιήσετε αργότερα για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού ή τη στολή εργασίας. Επιπλέον, το ειδικό πρόγραμμα καθαρισμού ξεπλένει τον κάδο και τις σωληνώσεις του πλυντηρίου μετά την πλύση για να είστε σίγουροι ότι είναι καθαρά και έτοιμα για την επόμενη πλύση.

Πλυντήριο ρούχων 60 Miele (WWI860 WCS PWash&TDos – 9kg)

Στεγνωτήριο ρούχων

Απαλλαγμένα από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, τα ακάρεα και τη γύρη, τα ρούχα στεγνώνουν με τον πιο ασφαλή τρόπο και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, χάρη στην τεχνογνωσία της Miele. Τα ειδικά προγράμματα λαμβάνουν υπόψη την ύφανση των ρούχων και προσαρμόζουν αυτόματα τις παραμέτρους στεγνώματος για απόλυτη προστασία. Παράλληλα, αφαιρώντας τα από τον κάδο, τα ρούχα χρειάζονται λιγότερο (ή καθόλου) σιδέρωμα και είναι αρωματισμένα με το άρωμα της επιλογής σας.

 Στεγνωτήριο Miele (TWJ660 WP Eco) 

Σύστημα σιδερώματος Fashion Master

«Λατρεύω το σιδέρωμα» δεν είπε ποτέ κανείς έχοντας περάσει μια εξαντλητική μέρα. Κι όμως, το σιδέρωμα είναι απαραίτητο βήμα για την ολοκληρωμένη υγιεινή και την καθαριότητα των ρούχων. Το σύστημα σιδερώματος Fashion Master συνδυάζει άνεση και ταχύτητα χαρίζοντας παράλληλα μέγιστο αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, χάρη στην κυψελωτή πλάκα σιδερώματος τα ρούχα σιδερώνονται άψογα χωρίς να χρειαστεί να τα γυρίσετε και από την άλλη πλευρά. Ταυτόχρονα, με το ειδικό εξάρτημα Steamer μπορείτε να φρεσκάρετε το κοστούμι ή τις κουρτίνες και με την πρόσθετη αντικολλητική πλάκα, που προσαρμόζεται στο κάτω μέρος του σίδερου, να σιδερώσετε ευαίσθητα μεταξωτά, διακοσμημένα με παγιέτες ή στάμπες υφάσματα πιο εύκολα από ποτέ.

Σύστημα σιδερώματος Miele (FashionMaster Β3847)

Ηλεκτρική σκούπα

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα Blizzard CX1 Comfort Ecoline της Miele, επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση καθαρισμού χάρη στην τεχνολογία Vortex (που παράγει υψηλό ρυθμό ροής αέρα, άνω των 100χλμ/ώρα). Παράλληλα, με το φίλτρο HEPA airclean εφ’ όρου ζωής , η σκούπα συγκρατεί έως το 99,999% ακόμα και των μικρότερων σωματιδίων, όπως η λεπτή σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο αέρας που εξέρχεται από τη σκούπα κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος είναι πιο καθαρός από τον αέρα του περιβάλλοντος χώρου!

Ηλεκτρική Σκούπα Miele χωρίς σακούλα (Blizzard CX1 Comfort EcoLine)

Πλυντήριο πιάτων

Οι υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις νερού πάνω στα σκεύη, τα κάνουν αστραφτερά καθαρά, ενώ με το ειδικό πρόγραμμα υγιεινής, τα μπιμπερό και τα βοηθητικά σκεύη κουζίνας, όπως η επιφάνεια κοπής, απαλλάσσονται εντελώς από βακτήρια. Έτσι, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος της μετάδοσης ιών από τα μαγειρικά σκεύη, αν κάποιο μέλος της οικογένειας νοσεί.

Yes I Do Info: Η κατανάλωση ενέργειας και νερού παραμένει χαμηλή παρόλο που η θερμοκρασία και η διάρκεια της πλύσης αυξάνονται. Μάλιστα, χάρη στο σύστημα αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού AutoDos η πλύση γίνεται κάθε φορά με την ιδανική ποσότητα σαπουνιού ανάλογα με την ποσότητα των πιάτων αλλά και των υπολειμμάτων σε αυτά. 

Πλυντήριο Πιάτων Miele (G 7310 SCI AutoDos)

Στο Yes I Do επιλέγουμε να βλέπουμε πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Έτσι, από το lockdown κρατάμε μόνο τις καλές συνήθειες που αποκτήσαμε και υποσχόμαστε να τις διατηρήσουμε και μετά το τέλος του. Μπείτε στο www.miele.gr και βρείτε τη συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες της δικής σας οικογένειας.

Διαβάστε επίσης…

Newly weds? Κάντε την καθημερινότητά σας απολαυστική, με τη νέα γενιά «έξυπνων» οικιακών συσκευών Miele GEN 7000

Ζήστε στο σπίτι των ονείρων σας… πριν καν το δημιουργήσετε! Η Miele σας δείχνει τον τρόπο!

Miele: 5+1 συσκευές που δεν πρέπει να λείπουν από καμία wedding gift list!