Το τέλειο δώρο γάμου είναι χρηστικό, έχει τέλεια εμφάνιση και είναι life-changing για την καθημερινότητα του ζευγαριού! Η Triflex HX1 Cat&Dog της Miele συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και επιπλέον προσφέρει ευκολία, άνεση και εξοικονόμηση χρόνου στους νέους συζύγους! 

Είναι ασύρματη

Το γεγονός ότι δεν έχει καλώδιο, θα εκτιμηθεί δεόντως μετά την αγορά της. Δεν φαντάζεστε πόσο πιο απλή θα γίνει η ρουτίνα καθαριότητας μετά από αυτό…

Σκουπίστε, τελειώσατε! 

Ο χρόνος που περνάτε μαζί στο σπίτι είναι πολύτιμος και ιδανικά, δεν θα θέλατε να τον περνάτε σκουπίζοντας το πάτωμα. Με την Triflex HX1 Cat&Dog, ο χρόνος σκουπίσματος μειώνεται δραματικά για τους παρακάτω λόγους: 

– δεν έχει καλώδιο, άρα δεν χρειάζεται να το ξεμπερδεύετε από τα έπιπλα ή να βάζετε και να βγάζετε τη συσκευή από την πρίζα κάθε φορά που αλλάζετε δωμάτιο

-καθαρίζει τέλεια, χάρη στην πολύ μεγάλη βούρτσα με φωτισμό και την τεχνολογία στροβιλισμού, που εξασφαλίζουν πανίσχυρη απορρόφηση. Μην σας ξεγελά ο κομψός σχεδιασμός της, είναι εξίσου δυνατή με μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα Miele.

Make it easy 

Ευελιξία και ευκολία: δύο βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν κάθε ηλεκτρική συσκευή Miele μοναδική. Eίτε θέλετε να σκουπίσετε κάτω από επίπεδα έπιπλα είτε να αφαιρέσετε τη σκόνη από την οροφή, η τοποθέτηση του PowerUnit στο πάνω μέρος της Triflex HX1 σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Μπορείτε πολύ εύκολα να φτάσετε με την ηλεκτρική σκούπα κάτω από κρεβάτια ή ντουλάπες – για απόλυτα καθαρό σπίτι. Θέλετε να σκουπίσετε μερικά ψίχουλα από τον καναπέ ή να εξαφανίσετε τη σκόνη από τις θέσεις του αυτοκινήτου; Η ανεξάρτητη χρήση του PowerUnit είναι παιχνιδάκι: αφαιρείται πανεύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τον σωλήνα αναρρόφησης και από το Electrobrush. 

Deep breaths 

Ένα χαρακτηριστικό της Triflex HX1 Cat&Dog, που εκτιμήθηκε μετά την πανδημία περισσότερο από ποτέ, είναι το φίλτρο HEPA εφ’ όρου ζωής: το σύστημα συγκρατεί έως το 99,999% ακόμα και των μικρότερων σωματιδίων, όπως λεπτή σκόνη και αλλεργιογόνα. Πρακτικά, όσο εσείς σκουπίζετε, η σκούπα φιλτράρει τον αέρα που απελευθερώνει. Τέλειο; 

Long lasting

Η μπαταρία ιόντων λιθίου VARTA που χρησιμοποιούμε προσφέρει έως και 60 λεπτά καθαρισμού ανά φόρτιση. Εκτός αυτού, με μια επιπλέον μονάδα φόρτισης πάντα θα έχετε φορτισμένη συσκευή, έτοιμη για άμεση χρήση.

Smarter device, easier life

Ανιχνεύει το είδος του δαπέδου και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα της περιστρεφόμενης βούρτσας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Pet friendly 

Αν έχετε ήδη ή σκοπεύσετε να ανοίξετε το σπίτι (και την καρδιά σας) σε κάποιο κατοικίδιο, η βούρτσα χειρός Electro Compact έρχεται δωρεάν με το μοντέλο Cat & Dog για να απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά τις τρίχες από κάθε επιφάνεια! 

Must Read:

5 δώρα γάμου από τη Miele που θα ξετρελάνουν κάθε νεόνυμφο ζευγάρι

Newly weds? Κάντε την καθημερινότητά σας απολαυστική, με τη νέα γενιά «έξυπνων» οικιακών συσκευών Miele GEN 7000

Miele | Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο της σειράς Modern Life κάνουν τον βίο κάθε νιόπαντρου ζευγαριού ανθόσπαρτο!

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.