Εντυπωσιακά, καλαίσθητα, πρωτότυπα και σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού, αποτελούν το απόλυτο γευστικό trend των καλοκαιρινών γάμων, πρωταγωνιστούν επάξια στα candy bars και απογειώνουν τις μπομπονιέρες αναμεμειγμένα με τα κλασικά λευκά κουφέτα.

Chic rustic, navy style ή grecian chic; Ό,τι διακόσμηση κι αν έχετε επιλέξει για τον γάμο σας, τα βότσαλα θα την απογειώσουν! Θα τα βρείτε σε 10 μοναδικές γεύσεις, με πυρήνα από πραγματικά φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Φράουλα, βύσσινο, κουμκουάτ και καρυδόψιχα «παντρεύονται» με σοκολάτα, «τυλίγονται» με ένα λεπτό πέπλο ζάχαρης και παίρνουν τα ονόματα ελληνικών νησιών. Σκιάθος, Κέρκυρα, Ιθάκη, Ρόδος… Κάθε βότσαλο και μια ανάμνηση διακοπών. αρκεί να αφήσετε ένα από αυτά να λιώσει στο στόμα…

Βότσαλο Κέρκυρα, με ολόκληρο, πραγματικό κουμκουάτ, σοκολάτα (70% κακάο) και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης. Υπέροχος συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων.

Βότσαλο Ρόδος, με ολόκληρη, πραγματική φράουλα, σοκολάτα γάλακτος και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης. Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε ένταση και χρώμα στο candy bar του γάμου σας.

Βότσαλο Σκιάθος, με καρυδόψιχα, σοκολάτα γάλακτος και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης &

Βότσαλο Σκύρος, με καρυδόψιχα, σοκολάτα (70% κακάο) και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης. Δεν ξεχωρίζουν από τα αληθινά βότσαλα!

Βότσαλο Ιθάκη, με ολόκληρο, πραγματικό βύσσινο, σοκολάτα (70% κακάο) και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης. Σε γήινες αποχρώσεις, για να ταιριάζουν με κάθε concept.

Και φυσικά, στο candy bar αλλά και στις μπομπονιέρες βρίσκουν τη θέση τους και οι νέες, ατομικές, branded και εξαιρετικά κομψές συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιέχει 7 κουφέτα.

Είναι διαθέσιμες σε 5 διαφορετικά είδη κουφέτων γάμου, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις αγαπημένες σας γεύσεις, και σε 2 είδη κουφέτων βάπτισης, με φυσικά χρώματα και αρώματα, ιδανικά για τους μικρούς καλεσμένους!

Όλες οι γεύσεις διατίθενται σε πολυσυσκευασίες που περιέχουν 15 ή 20 ατομικά σακουλάκια και είναι 100% ασφαλείς, καθώς:

• Εξασφαλίζεται η υγειονομική ασφάλεια των κουφέτων.

• Αναγράφονται τα αλλεργιογόνα σε κάθε ατομική συσκευασία.

• Αναγράφεται η προτεινόμενη τελική ημερομηνία κατανάλωσης σε κάθε ατομική συσκευασία.

 

Credits

Photos Kalopsia Portfolio, Alexandros Papadakis

Design & Planning Anna Athanasiou Event Design @anna_athanasiou_events

Furniture LH Event Rentals @loizoshouserentals