Λάμψη, χλιδή, πολυτέλεια, σαμπάνια, πέρλες, χρυσό χρώμα… Όλα τα στοιχεία που συνέθεταν την glamorous ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα θρυλικά πάρτι του Great Gatsby, η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κατάφερε να τα αιχμαλωτίσει μέσα σε μοναδικής ποιότητας κουφέτα…

Όταν η Jackie Kennedy δήλωνε «pearls are always appropriate», αγνοούσε πως η ρήση της θα έβρισκε την απόλυτη εφαρμογή στις πέρλες-κουφέτα Crispy, με τον τραγανό πυρήνα από δημητριακά και σοκολάτα γάλακτος και τη λεπτή επικάλυψη ζάχαρης σε λευκό περλέ, σαμπανί περλέ και μεταλλιζέ χρυσό χρώμα. Τα ολοστρόγγυλα κουφέτα Crispy της σειράς Supreme θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο κουφέτο bar, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση! 

Οι κλασικές επιλογές δίνουν πάντα αριστοκρατικό στιλ σε ένα κουφέτο bar – πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για τα κλασικά λευκά κουφέτα στην πιο premium και εξελιγμένη εκδοχή τους: Τα λευκά κουφέτα αμυγδάλου Velvet της σειράς Deluxe, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο largueta και εξαιρετικά λεπτή επικάλυψη ζάχαρης.

Οι κλασικές επιλογές δίνουν πάντα αριστοκρατικό στιλ σε ένα κουφέτο bar.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γευτεί κανείς τη σαμπάνια, αλλά σίγουρα αυτός είναι ο πιο απολαυστικός: κουφέτα Choco Almond με γεύση zabaglione. Το ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο και η λευκή σοκολάτα είναι ο απόλυτος συνδυασμός που αναδεικνύει τη γεύση της σαμπάνιας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας! Όλα τα κουφέτα της σειράς Supreme ξεχωρίζουν για την ποιοτική σοκολάτα, τη λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων.

Αυτές τις βέρες δε θα τις περάσετε στον παράμεσό σας, παρ’ ότι συμβολίζουν το «για πάντα μαζί». Χειροποίητα κουφέτα σοκολάτας σε σχήμα διπλής βέρας, σε μεταλλιζέ χρυσό χρώμα.Μαύρα κουφέτα; Yes, we do! Μαύρα γυαλισμένα Bijoux Supreme, με σοκολάτα 70% κακάο και εξαιρετικά λεπτή επικάλυψη ζάχαρης. Συνδυάζονται τέλεια με χρυσά μεταλλιζέ.

Photos: Δανάη Ίσαρη

 Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-issue-16-xatzigiannakis.jpg

Διαβάστε επίσης…

Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη: Οι προβολείς στα κουφέτα παρακαλώ!

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά μαζί με την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη

Ένα ουράνιο τόξο από κουφέτα Χατζηγιαννάκη!