Τις πιο μαγευτικές ελληνικές παραλίες, από τα Επτάνησα μέχρι τις Σποράδες κι από τις Κυκλάδες ως τα Δωδεκάνησα, κατάφερε να αιχμαλωτίσει στα «βότσαλά» της η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη. Κλείστε τα μάτια, θυμηθείτε πού πήγατε τις πρώτες σας διακοπές μαζί, απολαύστε τις ιδιαίτερες γεύσεις και ταξιδέψτε…!

Επτάνησα

Βότσαλο Ιθάκη με γέμιση «νοσταλγίας» και τον καρπό που μας θυμίζει τα παιδικά μας καλοκαίρια: ολόκληρο σιροπιαστό βύσσινο και σοκολάτα (70% κακάο) & Βότσαλο Κέρκυρα με το σήμα κατατεθέν του νησιού, το κουμκουάτ, και μάλιστα ολόκληρο και σιροπιαστό, και σοκολάτα 70% κακάο.  

Σποράδες 

Βότσαλο Σκιάθος με γέμιση καρυδόψιχα και σοκολάτα γάλακτος. Σας προκαλούμε να τα φωτογραφίσετε δίπλα σε πραγματικά βότσαλα και να κάνετε Instagram contest. Κανείς δε θα καταλάβει ποια είναι ποια!

Κυκλάδες 

Βότσαλο Ίος με ολόκληρο σιροπιαστό κεράσι amarena και σοκολάτα (70% κακάο) & Βότσαλο Μύκονος: γεύση μοναδική, ‘πικάντικη’ και όλο εκπλήξεις, δε θα μπορούσε να έχει άλλη γέμιση από σιροπιαστό ginger και σοκολάτα (55% κακάο).

Δωδεκάνησα 

Βότσαλο Ρόδος: Έκρηξη χρωμάτων και γεύσεων με ολόκληρη σιροπιαστή φράουλα και σοκολάτα γάλακτος & βότσαλο Πάτμος με ολόκληρο σιροπιαστό κεράσι και σοκολάτα (70% κακάο).

White Drops

Κάντε pairing τα βότσαλα με τα νέα κουφέτα της deluxe σειράς με πυρήνα από ολόκληρο καβουρδισμένο πλακέ αμύγδαλο largueta, σε λευκό χρώμα. Κουφέτα αμυγδάλου velvet, με επικάλυψη πολύ λεπτής ζάχαρης, αλλά και choco almond noir με σοκολάτα bitter με 70% κακάο.

Yes I Do Info

Στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη θα βρείτε πάνω από 20 διαφορετικά είδη κουφέτων που διακρίνονται για την αναλλοίωτη λευκότητα, τη λεία τους επιφάνεια, το ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, την ποικιλία γεύσεων και χρωμάτων. Επιπλέον, η supreme σειρά έχει δημιουργηθεί με λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και πραγματική σοκολάτα, ενώ η deluxe σειρά ξεχωρίζει για την πολύ λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και τα κουφέτα σοκολάτας με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (70%).

Photos: Αλέξανδρος Μακρής

Διαβάστε αυτό και πολλά ακομα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης…

«Κουφέτο bar» by Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη: Το wedding trend που ήρθε για να μείνει!

Ένα ουράνιο τόξο από κουφέτα Χατζηγιαννάκη!

Τhe “Κουφέτο” Project.