Λευκά ή χρωματιστά, με αμύγδαλο ή χωρίς, οβάλ, στρογγυλά ή πλατιά, τα κουφέτα αποτελούν σήμα κατατεθέν του γάμου, και βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει σε κάθε στάδιο της γαμήλιας διαδικασίας.

yes-i-do-hatzigiannaki_2.jpg

Art de la table

Στη γαμήλια δεξίωση, μερικά κουφέτα ακουμπισμένα πάνω στα πιάτα των καλεσμένων, όχι μόνο θα τους γλυκάνουν μέχρι να ξεκινήσει το σερβίρισμα, αλλά θα αποτελέσουν και την πινελιά που θα απογειώσει το art de la table. Εμείς επιλέξαμε ασημί, χρυσά και μωβ από τη σειρά Bijoux Supreme, αλλά όποιο κι αν είναι το θέμα του ντεκόρ, σίγουρα θα βρείτε ένα χρώμα που να σας ταιριάζει, καθώς τα κουφέτα της σειράς αυτής διατίθενται σε τριάντα επτά αποχρώσεις!

Κουφέτα Bijoux Supreme από τη σειρά Deluxe σε μεταλλιζέ ασημί και χρυσό, αλλά και γυαλισμένο μωβ

Ο δίσκος

Η παράδοση θέλει τα στέφανα να ακουμπούν πάνω σε έναν ασημένιο δίσκο με λευκά κουφέτα. Τα κουφέτα αμυγδάλου Velvet της σειράς Deluxe είναι τα πλέον κατάλληλα: απόλυτο λευκό χρώμα, εξαιρετικά λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο largueta, το οποίο ξεχωρίζει για το μακρύ και πλακέ του σχήμα και την χαρακτηριστική έντονη γεύση του. Οι φανατικοί λάτρεις της σοκολάτας μπορούν, βέβαια, να προσθέσουν και λίγα Choco Almond Noir με σοκολάτα, περιεκτικότητας 70% κακάο. Λέγεται μάλιστα πως, μετά το μυστήριο, αυτά τα κουφέτα θα πρέπει να μοιραστούν σε ανύπαντρες κοπέλες που, αν τα βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, θα ονειρευτούν τον μέλλοντα σύζυγό τους. Εμείς, το μόνο για το οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε είναι πως τα όνειρά τους, αν όχι προφητικά, θα είναι σίγουρα γλυκά.

Κουφέτα Velvet της σειράς Deluxe με εξαιρετικά λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και Choco Almond Noir με σοκολάτα περιεκτικότητας 70% κακάο

Οι μπομπονιέρες

Μπορεί το έθιμο να επιβάλλει μονό αριθμό κουφέτων, δεν απαγορεύει όμως την πολυχρωμία… Επιλέγουμε, λοιπόν, κουφέτα Bijoux Supreme με γέμιση σοκολάτα υγείας με 70% περιεκτικότητα σε κακάο και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης σε μεταλλιζέ χάλκινες και μπορντώ αποχρώσεις, ιδανικές για τους χειμερινούς γάμους.

Κουφέτα Bijoux Supreme σε μεταλλιζέ χάλκινες και μπορντώ αποχρώσεις.

Yes I Do Info

Είτε πρόκειται για θρησκευτικό γάμο, είτε για πολιτικό, είτε για σύμφωνο συμβίωσης, δημιουργήστε στο σπίτι σας ένα κλίμα γαμήλιας χαράς και γλυκιάς προσμονής. Γεμίστε ένα μπολ με λευκά κουφέτα, κεράστε τους επισκέπτες σας και αφήστε να ακουστούν οι γαμήλιες ευχές τους: «η ώρα η καλή!», «να ζήσετε!», «βίον ανθόσπαρτον!»

Choco Almond Noir με σοκολάτα, περιεκτικότητας 70% κακάο

Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών, η λεπτή επικάλυψη ζάχαρης, η λεία επιφάνεια των κουφέτων και η μεγάλη ποικιλία γεύσεων και χρωμάτων -αποτέλεσμα δεξιοτεχνίας, συσσωρευμένης εμπειρίας και μακράς παράδοσης- είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη μοναδικά στο είδος τους. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνε τόσο εύκολα και λιώνουν στο στόμα, προκαλώντας μια έκρηξη γεύσεων και αρωμάτων.

Μην ξεχνάτε πως πάνω στα κουφέτα Bijoux Supreme μπορείτε να τυπώσετε το λογότυπο του γάμου σας ή τα αρχικά σας!

Credits

Photos: G wedd Fotografia by George Bouzakis

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

hatzigiannakis.jpg

Διαβάστε επίσης…