Ακριβώς όπως μετά την καταιγίδα εμφανίζεται το ουράνιο τόξο, έτσι και οι πολυαναμενόμενοι γάμοι της φετινής σεζόν θα σκορπίσουν χαρά, αισιοδοξία και χρώμα, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Και δεν υπάρχει πιο έξυπνος, κομψός και νόστιμος τρόπος να εντάξετε το χρώμα στον γάμο σας από ένα candy bar με κουφέτα.

Κουφέτο bar με την υπογραφή της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη.

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη προσφέρει και τα δύο: ασφάλεια αλλά και μια ανεξάντλητη παλέτα με χρωματιστά, εξαιρετικής ποιότητας κουφέτα… Τα Βότσαλα, που αιχμαλωτίζουν τη μαγική ατμόσφαιρα των ελληνικών νησιών και διατίθενται σε 10 ξεχωριστές γεύσεις, με πυρήνα από πραγματικά φρούτα ή ξηρούς καρπούς & σοκολάτα, τα Bijoux Supreme σε πάνω από 30 διαφορετικές αποχρώσεις, από φούξια και μπλε μέχρι χρυσό και ασημί, τα Together με διπλή σοκολάτα, τα Choco Almond, με συνδυασμό αμυγδάλου & σοκολάτας, τα Crispy, με πυρήνα δημητριακών & σοκολάτα γάλακτος, και, φυσικά, όλα τα κλασικά κουφέτα με τη χαρακτηριστική λευκότητα είναι στη διάθεσή σας για να αυτοσχεδιάσετε, να δοκιμάσετε συνδυασμούς, να δώσετε χρώμα και γεύση στον γάμο σας!

Βότσαλο Ρόδος με ολόκληρη πραγματική φράουλα & σοκολάτα γάλακτος και Βότσαλο Σκύρος με καρυδόψιχα & σοκολάτα με 70% κακάο.
Βότσαλο Ιθάκη με ολόκληρο πραγματικό βύσσινο & σοκολάτα με 70% κακάο συνδυασμένο με κουφέτο Bijoux Supreme με σοκολάτα με 70% κακάο, σε χρώμα μπεζ ματ.
Βότσαλο Σκύρος με καρυδόψιχα & σοκολάτα με 70% κακάο μαζί με κουφέτο Bijoux Supreme με σοκολάτα με 70% κακάο, σε χρώμα καραμελέ.
Κουφέτο Αμυγδάλου Supreme, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, σε λευκό χρώμα αναμειγμένο με κουφέτο Bijoux Supreme με σοκολάτα με 70% κακάο, σε χρώμα φούξια.
Κουφέτο Together Stracciatella, με δύο είδη σοκολάτας, σε ατομικές συσκευασίες 7 τεμαχίων.
Κουφέτο Αμυγδάλου Supreme, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, διαθέσιμο σε δύο μεγέθη normal και midi, σε ατομικές συσκευασίες 7 τεμαχίων.

Οι νέες ατομικές συσκευασίες βρίσκουν τη θέση τους στο candy bar με ευελιξία και γρήγορα αντανακλαστικά, η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη προσαρμόστηκε αμέσως στις νέες συνθήκες της μετά Covid-19 εποχής. Έτσι, τα μοναδικά κουφέτα με σήμα κατατεθέν τη λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και τις αγνές πρώτες ύλες μπήκαν σε ατομικές, branded και εξαιρετικά κομψές συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιέχει 7 κουφέτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά, διαφορετικά είδη μπομπονιέρας –γι’ αυτό και ο μονός αριθμός κουφέτων– και, φυσικά, στο candy bar. Οι νέες ατομικές συσκευασίες είναι διαθέσιμες σε 5 διαφορετικά είδη κουφέτων γάμου, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις αγαπημένες σας γεύσεις και σε 2 είδη κουφέτων βάπτισης, με φυσικά χρώματα και αρώματα ιδανικά για τους λιλιπούτειους καλεσμένους της εκδήλωσής σας!

Όλες οι γεύσεις διατίθενται σε πολυσυσκευασίες που περιέχουν 15 ή 20 ατομικά σακουλάκια και είναι 100% ασφαλείς, καθώς:

• Εξασφαλίζεται η υγειονομική ασφάλεια των κουφέτων.

• Αναγράφονται τα αλλεργιογόνα σε κάθε ατομική συσκευασία.

• Αναγράφεται η προτεινόμενη τελική ημερομηνία κατανάλωσης σε κάθε ατομική συσκευασία.

 

Credits:

Wedding Photographer / Panos Demiropoulos

Studio Design & Planning / Anna Athanasiou

Floral Arts Furniture / LH Event Rentals

Art de la table / White Lilac