Το ουράνιο τόξο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα, όπως «φαινόμενο» είναι και οι 37 διαφορετικές, υπέροχες αποχρώσεις, στις οποίες διατίθενται τα εξαιρετικής ποιότητας Bijoux Supreme κουφέτα της Kουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη. Με γέμιση σοκολάτα υγείας (70% κακάο), λεπτή επικάλυψη ζάχαρης, και την πιο πρωτότυπη και πλούσια παλέτα χρωμάτων, που περιλαμβάνει από ανθρακί και πετρόλ μέχρι γυαλισμένο μoβ και μπορντό μεταλλιζέ, προσφέρονται για τολμηρούς συνδυασμούς και είναι ιδανικά τόσο για γάμους, όσο και για βαπτίσεις που θα ξεχωρίσουν.


Ο μύθος λέει πως στη βάση του ουράνιου τόξου υπάρχει ένας θησαυρός. Ομοίως, στη βάση αυτού του κουφετένιου ουράνιου τόξου υπάρχει μια ελληνική εταιρεία με ιστορία ετών που δε διαπραγματεύεται τις αξίες και την ποιότητά της. Εδώ θα βρείτε πάνω από 20 διαφορετικά είδη κουφέτων με πραγματική σοκολάτα, ολόκληρους ξηρούς καρπούς, με δημητριακά και βασικό χαρακτηριστικό τη λεία επιφάνεια και τη λεπτή, φίνα επικάλυψη ζάχαρης.

Yes I Do smart tips

Μην ξεχνάτε πως η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη σάς δίνει τη δυνατότητα να τυπώσετε το λογότυπο του γάμου σας, τα αρχικά σας ή το όνομα του μωρού σας πάνω στα κουφέτα Bijoux Supreme…!

Επιλέξτε για τις μπομπονιέρες και το candy bar το αγαπημένο σας χρώμα ή εκείνα που ταιριάζουν αρμονικά με το θέμα του γάμου ή της βάπτισης και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!’

Photos: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμη άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης…

«Κουφέτο bar» by Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη: Το wedding trend που ήρθε για να μείνει!

The koufeto project.

Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη: Τι γεύση θέλετε να έχει η βάπτιση του παιδιού σας;