Το ειδυλλιακό γαμήλιο τοπίο σε συνδυασμό με τα premium κουφέτα της Kουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη μετατρέπουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας σε ένα αξέχαστο πάρτι, πλημμυρισμένο από αγάπη, έντονα συναισθήματα και ακαταμάχητη γεύση. Weds-to-be, τα ποτήρια σας ψηλά!

Born to shine | Κουφέτα Crispy περλέ 

Χαρίστε στον καλοκαιρινό γάμο σας το glamorous σκηνικό που του αξίζει, με κουφέτα που περιέχουν τραγανό πυρήνα από δημητριακά και σοκολάτα γάλακτος που λιώνει στο στόμα. Η εξαιρετικά λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και οι λαμπερές αποχρώσεις που αντανακλούν το ζωηρό φως του ήλιου τα κατατάσσουν σταθερά στις top επιλογές των σύγχρονων weds-to-be. Για κάτι πιο ξεχωριστό, δημιουργήστε mix ‘n’ match συνδυασμούς με διαφορετικές περλέ αποχρώσεις στην ίδια μπομπονιέρα. Magique!

Από αριστερά προς τα δεξιά: Κουφέτα Crispy περλέ, σε λαμπερό σαμπανί, λευκό και nude.

Love is gold | Κουφέτα αμυγδάλου Supreme καραμέλα 

Ένα καλοκαίρι άκρως φωτεινό και γευστικό υπόσχονται τα κουφέτα με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης με γεύση καραμέλας, πάντα με την υπογραφή του καταξιωμένου brand. Το κλασικό και αγαπημένο σχήμα τους απογειώνεται με το χρυσό πιτσιλωτό, που δημιουργεί μικρά ντελικάτα «κοσμήματα» ή, καλύτερα, αληθινούς θησαυρούς για τις μπομπονιέρες του γάμου σας.

Κουφέτα αμυγδάλου Supreme με γεύση καραμέλας, σε μεταλλιζέ, χρυσό πιτσιλωτό.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: TONIA & THEODORE PHOTOGRAPHY

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS