Από τη Μαρία Ιωαννάτου

«Τα ευτυχισμένα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα» είχε πει κάποτε η Audrey Hepburn. Έχοντας αυτό κατά νου και πάντα με οδηγό το πάθος για τη δουλειά τους, τα κορίτσια του Sorelle Beauty, η Ξανθούλα και η Εριφύλλη Γρυπαίου, υπόσχονται να κάνουν όλες τις brides-to-be να ακτινοβολούν από χαρά την ημερα του γάμου τους. Είστε έτοιμες να ζήσετε την απόλυτη bridal beauty εμπειρία;

Photo: Megaphotos by Dimitrios Drisas

Κεφάλαιο «περιποίηση προσώπου»: Πόσο διάστημα πριν από τον γάμο πρέπει να ξεκινήσει;

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της bridal skin care routine. Ιδανικά, η προετοιμασία της επιδερμίδας μιας νύφης πρέπει να ξεκινάει από τη στιγμή που θα αποφασιστεί η ημερομηνία του γάμου, ώστε να έχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Ποιο είναι το βασικότερο κομμάτι της skin care routine μιας νύφης;

Η σωστή απολέπιση και ενυδάτωση του προσώπου. Η μέλλουσα νύφη με τη βοήθεια ενός ειδικού μπορεί να βρει τις κατάλληλες θεραπείες και τα προϊόντα περιποίησης που θα τη βοηθήσουν να αναδείξει την επιδερμίδα της όπως πρέπει για τη μεγάλη μέρα.

Photo: Megaphotos by Dimitrios Drisas

Κεφάλαιο «μακιγιάζ»: Ποια είναι η μεγαλύτερη τάση για την άνοιξη του 2022;

Φέτος το μακιγιάζ προστάζει λεπτομέρειες με ένταση, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε ένα φυσικό και smooth αποτέλεσμα. Το σβησμένο eyeliner παραμένει διαχρονικό, ενώ σιγά σιγά κάνει την εμφάνισή του το smokey bridal, για πιο έντονες και ξεχωριστές προσωπικότητες. Και οι δύο τεχνικές δίνουν τόσο έντονο αποτέλεσμα όσο επιθυμεί η κάθε bride-to-be, ενώ μπορούν να κινηθούν σε ψυχρές αλλά και θερμές αποχρώσεις, όπως το bronze smokey.

Τι μπορούν να κάνουν οι brides-to-be για να έχουν περιποιημένα φρύδια;

Τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τον γάμο πρέπει να εντάξουν τη σωστή περιποίηση των φρυδιών στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους. Με την καθοδήγηση ενός ειδικού ή makeup artist, μπορούν να μάθουν πώς να διαμορφώνουν σωστά το σχήμα τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταφύγουν εκείνη την περίοδο σε μόνιμες τεχνικές σχηματισμού, όπως το microblading tattoo ή η henna.

Photo: Evelina Broumer Photography

Κεφάλαιο «βλεφαρίδες»: Υπάρχει κάποια θεραπεία ώστε να δώσουν ένταση στο βλέμμα τους;

Η top θεραπεία/τεχνική που θα αναδείξει το σχήμα τους χωρίς να αλλοιώσει τη φυσικότητά τους είναι η τεχνική του Lash Lift. Διαρκεί δύο μήνες και είναι η πλέον κατάλληλη και για κοπέλες που έχουν καθοδικές βλεφαρίδες, καθώς τις βοηθάει να βελτιώσουν την καμπυλότητά τους και να αναδειχθούν περισσότερο την ημέρα του γάμου, αποφεύγοντας μεθόδους όπως το ψαλίδι. Ιδανικά, πρέπει να γίνει 1-2 εβδομάδες πριν από τον γάμο.

Κεφάλαιο «χείλη»: Δώστε μας μερικά tips για πλούσια και ενυδατωμένα χείλη.

Δεν υπάρχει καμία bride-to-be που να μη θέλει τα χείλη της να δείχνουν όμορφα και juicy. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγει σε επεμβατικές μεθόδους. Μια απλή και τακτική ενυδάτωση αρκεί για να έχει βελούδινα χείλη την ημέρα του γάμου της. Αγαπημένο προϊόν, που συστήνουμε ανεπιφύλακτα, είναι η πολυσυζητημένη Lip Sleeping Mask της Beautydrugs.

Photo: Kosmas Chris Photography

SOS! Τι κάνουμε με τα ενοχλητικά σπυράκια που εμφανίστηκαν λόγω άγχους πριν από τον γάμο;

Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες νύφες πριν από τον γάμο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα! Να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα κατά της ακμής που δεν γνωρίζουν, διότι ενδέχεται να τα πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο. Είναι σημαντικό να εμπιστευθούν τον/τη makeup artist, ο οποίος θα κάνει τα «μαγικά» του και με τα κατάλληλα προϊόντα θα τα εξαφανίσει!

 

Αποκαλύψτε μας τα μυστικά για ένα λαμπερό beauty bridal look.

Εκτός από τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει ο/η makeup artist που θα επιλέξει μια νύφη, ουσιαστικό ρόλο στην ανάδειξη του beauty look παίζει και η διατροφή της εκείνη την περίοδο. Δεν πρέπει να ξεχνά να πίνει πολύ νερό και να καταναλώνει πολλά φρούτα, καθώς κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο. Ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα, μέσα και έξω, ακτινοβολεί από λάμψη!

Ποια είναι η συμβουλή που δίνετε στις μέλλουσες νύφες όσον αφορά το beauty look τους;

Η συμβουλή μας προς όλες τις brides-to-be είναι να δίνουν προτεραιότητα στα «θέλω» τους και τη χημεία που έχουν με τον επαγγελματία που βρίσκεται απέναντί τους εκείνη την ημέρα. Θέλουμε να έχουμε όμορφες νύφες, με όμορφες αναμνήσεις!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Must Read:

Sorelle Beauty by Gripaiou: Tο πιο συχνό λάθος που κάνουν οι νύφες στο μακιγιάζ τους (+ οι 4 top make up τάσεις για καλοκαίρι και φθινόπωρο)!

Shine on: 5 τρόποι να προσθέσεις λάμψη στο bridal μακιγιάζ!

5 (πανεύκολα) beauty tips για να μείνει αναλλοίωτο το bridal μακιγιάζ

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!