Αν ακόμη δεν έχετε βρει το χώρο για τη γαμήλια δεξίωσή σας, το χώρο που θα σφραγίσει την ευτυχία σας με μοναδικές αναμνήσεις… Δεν έχετε παρά να “ρίξετε μια ματιά” στους μαγικούς χώρους του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.

Το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί στην καρδιά της Αθήνας και να δώσει ένα ξεχωριστό τόνο στην πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας… Το γάμο σας!

IMG_8619

Οι επιλογές σας:

Olive Garden Bar-Restaurant

Στο Roof Garden του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ βρίσκεται το κόσμημα του ξενοδοχείου, το μοναδικά ατμοσφαιρικό Olive Garden. Πρόκειται για το βραβευμένο εστιατόριο του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, ένα εστιατόριο που έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τιμητικές διακρίσεις και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και βραβεία τόσο για την αισθητική όσο και για τη δημιουργική κουζίνα του.

OG night WEDDINGS

Γιατί να το επιλέξετε;

Με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό και την πλήρως ανακαινισμένη βεράντα του, με την ποιότητα των υπηρεσιών και την απεριόριστη θέα που φτάνει μέχρι και τη θάλασσα του Σαρωνικού, και με τις γαστρονομικές προτάσεις του Chef de cuisine να πρωταγωνιστούν και να ικανοποιούν και το πιο απαιτητικά γούστα, προσφέροντας μία πανδαισία γεύσεων και εικόνων στο πιάτο σας… Το Olive Garden είναι το ιδανικό σημείο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση των ονείρων σας τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι!

IMG_8583

Πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει;

Το Olive Garden μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα το καλοκαίρι και 180 το χειμώνα.

Titania Hotel _ wedding deco Olive garden

Πολύ-χώροι EUROPA & OURANOS

Η έμπειρη ομάδα του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ είναι έτοιμη να υποδεχθεί εσάς και τους καλεσμένους σας στους δύο πολυ-χώρους του ξενοδοχείου, EUROPA & OURANOS, και να σας εκπλήξει με την προθυμία της να αναλάβει ακόμη και την μικρότερη λεπτομέρεια που θα κάνει τη δική σας γαμήλια δεξίωση διαφορετική από κάθε άλλη.

Titania Hotel _ wedding deco

Γιατί να τους επιλέξετε;

Γιατί και οι δύο χώροι συνδυάζουν υπέροχα τη διακριτική πολυτέλεια με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση και τις παρεμβάσεις από την εικαστική τέχνη.

Titania Hotel _ Wedding Hall Europa

Πόσα άτομα μπορούν να φιλοξενήσουν;

Οι πολυ-χώροι Europa & Ouranos μπορούν να φιλοξενήσουν έως 500 και 150 καλεσμένους αντίστοιχα.

Titania Hotel _ Wedding Hall

Things you should know…

Η εμπειρία: Η διοργάνωση δεξιώσεων αποτελεί πολυετή παράδοση για το team του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, και είναι αυτή η ομάδα η οποία θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου σας!

Οι τιμές: Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει πολύ προσιτές τιμές για μια απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, δίνοντας σας την επιλογή ανάμεσα σε μπουφέ ή σερβιρισμένο μενού, με ειδικά διαμορφωμένες τιμές που αρχίζουν από 31ευρώ.

Τα δώρα: Τα γαμήλια πακέτα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ συνοδεύονται πάντα από πλήθος δώρων για το κάθε ζευγάρι!

Η πρόσβαση: Το ΤΙΤΑΝΙΑ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της Πανεπιστημίου κοντά στην Πλατεία Συντάγματος, και σε πολύ κοντινή απόσταση από έναν από τους κεντρικότερους σταθμούς του Μετρό (σταθμός Πανεπιστήμιο).

Το parking: Για όσους επιθυμούν να έρθουν στην δεξίωση του γάμου σας με το αυτοκίνητό τους, το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο parking που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων, το οποίο οι καλεσμένοι σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε μία ειδική τιμή.

Μην καθυστερείτε… Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να δείτε όλες τις αίθουσες και τους χώρους του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ από κοντά!

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 52,  10678 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3326220 & 210 3326222 (Τμήμα Εκδηλώσεων)

Fax: 210-3300700

e-mail: conference@titania.gr

website: www.titania.gr/athens_wedding_hotel

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.