Το St. George Lycabettus ανακοινώνει με υπερηφάνεια τον διορισμό του Στέφανου Παπανικολάου ως νέο Chef d’ hotel. Με πάθος για γαστρονομική καινοτομία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, ο Στέφανος πρόκειται να ανεβάσει τις γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου σε νέα ύψη, αφού έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου δεσμεύεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στους επισκέπτες, μέσα από υψηλής ποιότητας γεύσεις με υλικά από τοπικούς παραγωγούς, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Επισκεφθείτε το πολυβραβευμένο εστιατόριο, La Suite Lounge Rooftop και απολαύστε τις νέες δημιουργίες του, τον υπέροχο συνδυασμό γεύσεων και το εκλεπτυσμένο μενού «Ελληνική Αρωματική Kουζίνα». Ένα μενού που εστιάζει στην υγεία, ευεξία και μακροζωία, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή με υπερτροφές και θρεπτικές ουσίες.

Με motto Eat better, Live Longer!

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του St. George Lycabettus Hotel! Πιστεύω στη δημιουργία αξέχαστων γευστικών εμπειριών που δελεάζουν τη γεύση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα του St. George για να φέρουμε συναρπαστικά και καινοτόμα πιάτα στους καλεσμένους μας» – Στέφανος Παπανικολάου.

Yes I Do Note: Το La Suite Lounge Rooftop είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις καλέστε στο 210 7416191.

RELATED POSTS