Η βάπτιση είναι μια από τις πιο όμορφες, ξεχωριστές και χαρούμενες εκδηλώσεις για μια οικογένεια και στο Άλσος Νυμφών θα είναι εγγυημένα επιτυχημένη! Η βάπτιση μπορεί να είναι ακόμα πιο όμορφη και σίγουρα πιο ατμοσφαιρική το φθινόπωρο, ωστόσο υπάρχουν μερικές παράμετροι που οφείλετε να λάβετε υπόψη ή απλά να αφήσετε την ομάδα του Άλσους Νυμφών να τις προβλέψει για εσάς…

Το μυστήριο

Στις αρχές του φθινοπώρου το κλίμα παραμένει ήπιο, αλλά απαλλαγμένο από την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να τελεστεί το μυστήριο σε εξωτερικό χώρο. Η λιθόκτιστη εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης εναρμονίζεται απόλυτα με το ατμοσφαιρικό σκηνικό και τη χρωματική παλέτα της φθινοπωρινής φύσης συνθέτοντας το πιο rustic background για τη σημαντική στιγμή του μωρού σας. Η ομάδα του Άλσους Νυμφών αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για εσάς, όπως το πλάνο θέσεων με τις κατάλληλες αποστάσεις και τις προστατευτικές κατασκευές εξωτερικού χώρου για να παρακολουθήσουν όλοι οι καλεσμένοι σας το μυστήριο.

Η δεξίωση

Το πανέμορφο κτήμα αποτελεί συνώνυμο του καλού γούστου και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο, ασφαλές και άκρως φθινοπωρινό πάρτι βάπτισης!

Fall issues

Πρώτο και βασικότερο challenge της εποχής είναι ο απρόβλεπτος καιρός. Για παράδειγμα, αν η βάπτιση γίνει τον Σεπτέμβριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κλίμα να θυμίζει εκείνο του Ιουλίου, ενώ η βάπτιση τον Οκτώβριο ενδέχεται να μοιάζει περισσότερο με χειμωνιάτικη παρά με φθινοπωρινή. Όποια κι αν είναι η καιρική πρόγνωση για την ημέρα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα επηρεάσει το event σας στο Άλσος Νυμφών.

Η βροχή είναι ένα ανεπιθύμητο, αλλά πολύ πιθανό σενάριο για τις φθινοπωρινές βαπτίσεις. Σίγουρα πρέπει να το έχετε κατά νου, τόσο για τη δεξίωση όσο και για το μυστήριο. Στο Άλσος Νυμφών, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, η δεξίωση πραγματοποιείται στον καταπράσινο κήπο δίπλα από την πισίνα, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καλεσμένων. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πάρτι μεταφέρεται στο σύγχρονο, πολυμορφικό κτίριο με τους γυάλινους τοίχους και την πτυσσόμενη οροφή, που το μετατρέπουν εύκολα από εσωτερικό σε εξωτερικό χώρο και αντίστροφα.


 

Το μενού

Επιπλέον, το Άλσος Νυμφών έχει το προνόμιο να διαθέτει μία από τις πιο αναγνωρισμένες υπηρεσίες catering στον χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από έθνικ γεύσεις, παραδοσιακά πιάτα ή πιο ιδιαίτερες επιλογές πάντα με γνώμονα τις αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, τη σωστή υγιεινή και την άψογη εξυπηρέτηση. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας προτείνει επιλογές ειδικής διατροφής ή fun προτάσεις για τους μικρότερους καλεσμένους, ενώ θα αναλάβει να δημιουργήσει το πιο ευφάνταστο candy bar έξω από την εκκλησία.

H ευελιξία και η προσαρμοστικότητα του χώρου σε δυσμενείς καιρικές ή άλλες συνθήκες σας επιτρέπουν να απολαύσετε στο έπακρο και με ξεγνοιασιά μια τόσο σημαντική οικογενειακή στιγμή εστιάζοντας στα σωστά σημεία. Η ανοιγόμενη οροφή και οι πτυσσόμενες κρυστάλλινες τζαμαρίες, αφενός επιτρέπουν στον αέρα να ανανεώνεται και αφετέρου σας προφυλάσσουν με μια κίνηση από την απρόσμενη βροχή. Έτσι, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί ο καιρός αλλά ούτε να ανησυχείτε για τον κορωνοϊό. Ακόμα και η πιο μικρή αντιξοότητα έχει προβλεφθεί, όπως για παράδειγμα η διαθεσιμότητα γεννήτριας, ώστε όλα να κυλήσουν όπως ακριβώς τα έχετε σχεδιάσει. Μάλιστα, μετά την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, η διοίκηση του Anagnostopoulos Group προχώρησε σε συστηματική μικροβιακή απολύμανση σε όλους τους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων για να εξουδετερωθούν οι μικροοργανισμοί που ενδέχεται να βρίσκονται σε αυτούς. Ασφαλώς, όλα τα μικροβιοκτόνα σκευάσματα που εφαρμόζονται δεν έχουν υπολειμματική δράση λόγω εξάτμισης. Επιπλέον, ειδικοί θερμομετρητές θα επιβεβαιώνουν την κατάσταση της υγείας τόσο του προσωπικού όσο και των καλεσμένων προτού εισέρθουν στον χώρο, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά, γάντια και ιατρικές μάσκες, αν κρίνεται απαραίτητο.

Διαβάστε επίσης… 

Άλσος Νυμφών: Ένας επίγειος παράδεισος στην Αττική για ξεχωριστές εκδηλώσεις!

Το Άλσος Νυμφών φιλοξενεί τους πιο elegant καλοκαιρινούς γάμους

Το πιο ξέφρενο και virus-free γαμήλιο πάρτι από το Anagnostopoulos Group!