Είτε ονειρεύεστε ένα wedding party σε στενό κύκλο, παρέα με τους πιο αγαπημένους σας φίλους, είτε στα σχέδιά σας περιλαμβάνεται μια τεράστια guest list, το House 124 είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία. Διεξάγοντας την καθιερωμένη έρευνά μας για χώρους που φιλοξενούν τα πιο μαγικά wedding ή baptism parties αλλά και κάθε είδους εκδήλωση, στο ραντάρ μας έπεσε αυτός ο επίγειος urban παράδεισος που βρίσκεται κρυμμένος στην καρδιά του Χαλανδρίου. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε μαζί μας τον χώρο που θα σας κάνει να νιώσετε «σαν στο σπίτι σας»;

yes-i-do-house124-wedding-party_7.jpg

Το απόλυτο σημείο

Με τοποθεσία ακριβώς απένταντι από το μετρό (στάση Αγία Παρασκευή), η προσβασιμότητα είναι πολύ εύκολη, χωρίς να αποτρέπει κανέναν καλεσμένο από το να παρευρεθεί στο event. Είτε έρχεται από το κέντρο της Αθήνας, είτε από τα βόρεια προάστια, είτε με αυτοκίνητο, είτε χωρίς δεν θα δυσκολευτεί να το βρει!

Σαν στο σπίτι σας!

Η urban αισθητική συναντά το καταπράσινο τοπίο και μαζί προσφέρουν το απόλυτο σκηνικό σε κάθε εκλεπτυσμένο ζευγάρι που ζητά μια εναλλακτική του κλασικού κτήματος. Με μίνιμαλ γραμμές στη διακόσμηση, το House 124 σάς δίνει τη δυνατότητα να δώσετε στο γαμήλιο event σας τη δική σας προσωπική υπογραφή, κάνοντας τον χώρο «δικό σας». Με έναν απέραντο κήπο, μια πισίνα που μπορεί να μετατρέψει αυτόματα τη wedding reception σε pool party και ένα πελώριο μπαρ, οι καλεσμένοι σας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ευχάριστα το ποτό τους σε κάθε γωνιά του χώρου. Αν πάλι το wedding party σας λάβει χώρα μετά το καλοκαίρι, οι 3 ξεχωριστοί ευρύτατοι εσωτερικοί χώροι του House 124 είναι στη διάθεσή σας για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας σε στεγασμένο χώρο.

Όλοι οι καλοί χωράνε

Λαμβάνοντας κάθε μέτρο ασφαλείας για την προστασία των καλεσμένων σας, το House 124 μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 άτομα, αν δεν σκοπεύετε να κάνετε καμία έκπτωση στην guest list. Την ίδια άνεση προσφέρει και ο εσωτερικός χώρος, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να καλέσετε έως και 200 άτομα, τα οποία, φυσικά, θα μπορούν να κρατήσουν την επιθυμητή απόσταση που επιβάλλει το social distancing.

Μενού 5 αστέρων

H ομάδα του House124, έχοντας στο πλευρό της τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες από τον χώρο του catering, σας δίνει τη δυνατότητα εξατομικευμένων μενού που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες και των πιο προπονημένων ουρανίσκων, χαρίζοντας στους καλεσμένους μια απίστευτη γευστική εμπειρία, που φυσικά μπορεί να απευθύνεται και σε μεγάλους αλλά και σε μικρούς. 

The people

Μπορεί ο χώρος να είναι εξ’ ορισμού φιλικός λόγω διακόσμησης και ατμόσφαιρας, όμως το χαρακτηριστικό που κάνει το House 124 συνώνυμο της φιλοξενίας, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το brand. Η έμπειρη ομάδα του είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να προτείνει έξυπνες λύσεις και ιδέες, αλλά και για να αποσυμφορήσει το άγχος σας, συμβάλλοντας με τον καλύτερο πιθανό τρόπο στη διοργάνωση του πιο τέλειου wedding party. 

Yes I Do Info: Σε όλους τους χώρους διατίθεται δωρεάν Wi-Fi και υπάρχει δυνατότητα parking με χωρητικότητα έως και 120 αυτοκίνητα. Μάλιστα, αν το επιθυμείτε, η ομάδα του House 124 μπορεί να σας διαθέσει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να κάνετε ακόμα πιο αξέχαστη τη βραδιά σας.

To House 124 αποτελεί τη μοντέρνα πρόταση για όλους εσάς που το concept «δεξίωση σε κτήμα» δεν είναι του στιλ σας, αλλά επιθυμείτε το elegant στοιχείο να αντικατοπτρίζεται στο γαμήλιο πάρτι σας. Επισκεφθείτε το και θα δείτε πως από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε εκεί θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Διαβάστε επίσης…

Γάμος το φθινόπωρο: Γιατί φέτος είναι η καλύτερη εποχή για να παντρευτείτε

10 tips για να γράψετε έναν γαμήλιο λόγο που θα αφήσει ιστορία

«Και έζησαν αυτοί καλά»… μετά την πανδημία! Τι μέλλει γενέσθαι για τους γάμους