Πολλοί θα την ονόμαζαν επίγειο γαμήλιο παράδεισο – και όχι άδικα! Η Οινότρια Γη είναι ένας καταπράσινος χώρος 45 στρεμμάτων στο Καπανδρίτι, σε τόσο μικρή απόσταση από την Αθήνα, κι όμως μακριά από τη βοή της. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και παντρεύοντας την υψηλή σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό, ζεστό πέτρινο στοιχείο, η Οινότρια Γη καλεί τους καλεσμένους και το ζευγάρι να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική wedding εμπειρία με αμέτρητες επιλογές, με εκπλήξεις και… ένα Μουσείο Οίνου!

Ένας καταπράσινος χώρος 45 στρεμμάτων στο Καπανδρίτι.

Ο χώρος

Η απέραντη έκταση ανταμείβει οπτικά τους επισκέπτες της, ενώ παράλληλα καταφέρνει να χαρίσει επιβλητικότητα και χαρακτήρα σε έναν γάμο. Το πέτρινο στοιχείο που είναι έκδηλο σε πολλά σημεία του κτιρίου, προσφέρει την αίσθηση ζεστασιάς και της οικειότητας που ισορροπούν τέλεια την ατμόσφαιρα. Η Οινότρια Γη περιλαμβάνει ένα μικρό οινοποιείο που αξιοποιεί αποκλειστικά την παραγωγή των ιδιόκτητων αμπελώνων της, ενώ στο συγκρότητημα υπάρχουν, επίσης, 9 διαφορετικοί χώροι για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, το Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη και, φυσικά, οι υπόγειες κάβες για την παλαίωση των κρασιών. Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα, το BBQ και τη διαμορφωμένη πίστα, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ζευγάρι να σχεδιάσει τον γάμο του ακριβώς όπως τον έχει φανταστεί. Με πολλές και διαφορετικές επιλογές, εκμεταλλευόμενο τον χώρο δίπλα στην πισίνα, το γκαζόν και όλες τις γωνιές του, μπορεί να διαμορφώσει τη διακόσμηση ακριβώς όπως θέλει και ανάλογα με το θέμα του γάμου του, Αξίζει να αναφερθεί ότι μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 800 καθιστοί καλεσμένοι, αλλά και ότι η μουσική παίζει χωρίς περιορισμό στο ωράριο. Η θέα, πάλι, με το μαγικό ηλιοβασιλέμα συνθέτει το πιο ιδανικό σκηνικό για τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Η απέραντη θέα ολοκληρώνει το σκηνικό του πιο ρομαντικού γάμου

Αίθουσα Εκδηλώσεων Αλκυονίδες

Η επιλογή της αίθουσας που θα φιλοξενήσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους του εξαρτάται, φυσικά, από το εύρος της guestlist, την εποχή αλλά και την αισθητική και το vibe που αποπνέει καθένας από αυτούς τους παράγοντες. Και όμως, η αίθουσα Αλκυονίδες, με κλειστά μάτια, είναι αυτό που ψάχνει. Με ένα μεγαλοπρεπές τζάκι, φιλόξενο χώρο υποδοχής, bar και τη δυνατότητα 500 καθιστών ατόμων, γίνεται ο χώρος που κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε ζευγαριού. Το απίστευτο, όμως, είναι η δυνατότητα συνδυασμού της με τους εξωτερικούς χώρους, αλλά και το δείπνο στη βεράντα της με θέα στην πισίνα και τις επιβλητικές βουνοκορφές. Να αναφερθεί ότι σε περίπτωση απρόσμενων, ανεπιθύμητων καιρικών συνθηκών, ακόμα και την τελευταία στιγμή, αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για τη μεταφορά μιας εκδήλωσης που πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Η αίθουσα Αλκυονίδες συνδυάζει τον εξωτερικό με τον εσωτερικό χώρο.

Εκκλησάκι

Εκτός από τη δεξίωση, στον χώρο της Οινότριας Γης, πραγματοποιείται και η τελετή του γάμου. Το λιθόκτιστο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στο κτήμα και ανήκει στη Μητρόπολη Κηφισιάς-Αμαρουσίου-Ωρωπού, αποτελεί τον ιδανικό χώρο τέλεσης του μυστηρίου είτε αυτό πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό, είτε στον εξωτερικό χώρο. Ο περιβάλλων χώρος δίνει την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε κάποιο ξωκλήσι, με το καταπράσινο τοπίο και τις τριανταφυλλιές να αγκαλιάζουν τον ναό.

Το λιθόκτιστο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα της Οινότριας Γης. 

Το Μουσείο Οίνου

Πέρα από τον χώρο που αναμφίβολα θα ικανοποιήσει κάθε προσκεκλημένο και, φυσικά, την απέραντη θέα, το Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη αποτελεί ένα attraction που κλέβει τις εντυπώσεις και δίνει την πρωτότυπη πινελιά στον γάμο. Με πλούσια συλλογή που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, οι καλεσμένοι αλλά και το νεόνυμφο ζευγάρι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ανάμεσα σε στροφιλιές του 17ου αιώνα, να περιπλανηθούν στο βαρελοποιείο και ανάμεσα σε εκθέματα από τα βάθη των αιώνων και να μαγευτούν από το εμβληματικό αρχαίο εμπορικό καράβι. Μάλιστα πολλά είναι τα ζευγάρια που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν στον χώρο του Μουσείου το next day shoot, μια ιδέα αρκετά πρωτότυπη και ξεχωριστή!

Το Μουσείο Οίνου θα δώσει την έξτρα πινελιά στον γάμο σας

+ Plus

Το ευρύχωρο parking των 300 θέσεων σβήνει από το μυαλό του ζευγαριού το άγχος του παρκαρίσματος των καλεσμένων, η γκαρνταρόμπα στην υποδοχή είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που λίγοι χώροι προσφέρουν, ενώ η πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες δεν αποκλείει κανέναν από το ευτυχές γεγονός.

Η Οινότρια Γη υπογράφει την επιτυχία του γάμου σας

Γιατί να επιλέξετε την Οινότρια Γη;

Πέρα από όλους τους παραπάνω λόγους, η πολυετής εμπειρία, η επαγγελματικότητα, ο σεβασμός του προσωπικού και το αίσθημα εμπιστοσύνης που αποπνέει η ομάδα της Οινότριας Γης, θα κάνουν την προετοιμασία του γάμου σας να μοιάζει σαν μια εντελώς stress-free διαδικασία και φυσικά την ίδια την ημέρα να μοιάζει με την απόλυτη γιορτή.

Yes I Do Tip: Αυτή την περίοδο, η ομάδα της Οινότριας Γης βρίσκεται κοντά στα μελλόνυμφα ζευγάρια προκειμένου να τα βοηθήσει σε οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί να πραγματοποιήσουν, αλλά και για τη μεταφορά της ημερομηνίας του γάμου τους στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, καθώς υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες ημερομηνίες!

Διαβάστε επίσης…

Save the new date | Η καμπάνια αισιοδοξίας του Yes I Do για την υποστήριξη των επαγγελματιών του γάμου

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!