Τα όνειρα υπάρχουν, για να γίνονται πραγματικότητα! Και η Οινότρια Γη, ο καταπράσινος χώρος 45 στρεμμάτων που βρίσκεται στο Καπανδρίτι, σίγουρα γνωρίζει πως να δημιουργεί ξεχωριστές wedding εμπειρίες σε όλα τα ζευγάρια που αναζητούν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ένα Μουσείο Οίνου, που θα τους μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη. Ο διευθυντής του χώρου, Χρήστος Φωτιάδης, μας λύνει όλες τις απορίες και μας εξηγεί πώς όταν η αισθητική, η ασφάλεια και ο επαγγελματισμός γίνονται ένα, δημιουργείται το απόλυτο venue για τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

Φτάνοντας στην Οινότρια Γη, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή του κάθε επισκέπτη;

Το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη είναι το καταπράσινο, φροντισμένο περιβάλλον με τη μοναδική θέα που φιλοξένει τα τέλεια εναρμονισμένα αρχιτεκτονικά κτίσματα. Αν οι επισκέπτες είναι τυχεροί και επισκεφτούν το κτήμα κατά την δύση του ηλίου, τότε θα βιώσουν ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα που γαληνεύει και τον πιο ανήσυχο νου.

Το λιθόκτιστο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στο κτήμα.

Ποιο πιστεύετε πως αποτελεί το σημείο υπεροχής του κτήματος που εντέλει πείθει τα ζευγάρια να επιλέξουν την Οινότρια Γη ως το venue του γάμου τους;

Εάν έπρεπε να επιλέξουμε ένα σημείο, τότε αυτό θα ήταν η αισθητική του χώρου. Επειδή όμως δεν μπορούμε να διαλέξουμε μόνο ένα θα σας πούμε ότι η Οινότρια γη ξεχωρίζει για το Μουσείο Οίνου, την πανέμορφη λιθόκτιστη εκκλησία της, τον τεράστιο και άνετο χώρο στάθμευσης και το σημαντικότερο τους ανθρώπους που πλαισιώνουν κάθε εκδήλωση με αγάπη, σεβασμό και επαγγελματισμό. Και όλα αυτά με το βάρος και την εμπιστοσύνη που αποπνέει  το όνομα της εταιρίας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.

Ένας καταπράσινος χώρος 45 στρεμμάτων στο Καπανδρίτι.

Ανοιχτός γάμος Vs micro-wedding. Δώστε μας μια εικόνα για το πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε σενάριο στον χώρο σας.

Είμαστε εδώ με ανοιχτό μυαλό, προθυμία και διάθεση να πραγματοποιήσουμε ή καλύτερα να πραγματώσουμε κάθε εικόνα και κάθε όνειρο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Άλλωστε οι πολυάριθμες αίθουσες που διαθέτει το κτήμα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε στα μέλλοντα ζευγάρια;

Οι υπηρεσίες ποικίλουν και διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Είμαστε ευέλικτοι και είμαστε εδώ για να καταφέρουμε να προσφέρουμε ό,τι μας ζητηθεί , είτε πρόκειται για κοινωνική -γάμο, βάπτιση, πάρτι γενεθλίων – είτε ακόμη για εταιρική εκδήλωση.

Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα, το BBQ και τη διαμορφωμένη πίστα, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ζευγάρι να σχεδιάσει τον γάμο του ακριβώς όπως τον έχει φανταστεί.

Πόση ελευθερία έχουν στη διαμόρφωση του χώρου και ποιες είναι οι επιλογές τους;

Η ευελιξία και το πλήθος των επιλογών είναι κάτι που χαρακτηρίζει το κτήμα. Όπως προείπαμε είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις ιδέες και όνειρα που έχει ένα ζευγάρι για αυτή την ιδιαίτερη μέρα και οι υποδομές του χώρου μας επιτρέπουν να τις πραγματοποιήσουμε.

Ως λάτρεις του κρασιού και με βαθιά γνώση στο αντικείμενο, θα θέλαμε να μας μιλήσετε για το Μουσείο Οίνου και για το πώς μπορεί ένα ζευγάρι να το εντάξει στη γαμήλια εμπειρία;

Το μοναδικό στο είδος του Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη, αποτελεί σημείο αναφοράς στο κτήμα, αφού με τα ιδιαίτερα εκθέματα, την πρωτόγνωρη αισθητική και το επιβλητικό περιβάλλον, δίνει την δυνατότητα στους καλεσμένους να βιώσουν μια πρωτόγνωρη, βιωματική εμπειρία, επισκεπτόμενοι τους χώρους του. Επιπλέον το ζευγάρι μπορεί να φωτογραφηθεί στους μουσειακούς χώρους, δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γαμήλια φωτογράφιση.

Το εντυπωσιακό Μουσείο Οίνου αποτελεί ένα attraction που κλέβει τις εντυπώσεις και δίνει την πρωτότυπη πινελιά στον γάμο. 

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που βιώνουμε, ποια ήταν τα μέτρα που πήρατε και τι είναι αυτό που άλλαξε στην όλη διαδικασία της οργάνωσης ενός γάμου;

Ακολουθούμε με ευαισθησία και υπευθυνότητα τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας, τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Πρώτα και πάνω από όλα βάζουμε την υγεία και ασφάλεια των καλεσμένων και των συνεργατών μας. 

Τι θα συμβουλεύατε τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει τον γάμο τους το φετινό καλοκαίρι;

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και τραβάμε μπροστά…

Διαβάστε επίσης…

Οινότρια Γη: Το κτήμα που επιλέγουν με κλειστά μάτια οι λάτρεις του οίνου για μια ξεχωριστή γαμήλια εμπειρία

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!