Αν ονειρεύεστε έναν κυκλαδίτικο γάμο, η Άνδρος είναι ο τέλειος προορισμός καθώς συνδυάζει την αρχιτεκτονική απλότητα της νησιωτικής συστάδας, που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με τον αρχοντικό χαρακτήρα ενός νησιού με πλούσια ναυτική παράδοση και την εγγύτητα με την Αθήνα, καθώς το ταξίδι με πλοίο διαρκεί μόλις δύο ώρες.

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Υπόσχεται να φιλοξενήσει έναν destination wedding πλούσιο σε εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας, όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά τους, στις παραδεισένιες παραλίες της (πολλές από αυτές σχεδόν ανέγγιχτες και ανεξερεύνητες), στα μονοπάτια πεζοπορίας μέσα στην καταπράσινη φύση της, αλλά και στα πολιτιστικά γεγονότα που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι, μεταξύ άλλων, στο Μουσείο του Ιδρύματος Γουλανδρή και στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου.

The (wedding) place to be!

Αν επιλέξετε την Άνδρο για τον δικό σας γάμο, σας περιμένει ένα venue που θα σας δώσει την αίσθηση ότι παντρεύεστε εν πλω. Το NOA Bar Restaurant, του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, του οποίου η ιστορία ανάγεται στη δεκαετία του ’50, δεσπόζει σε μια προβλήτα στην πανέμορφη Χώρα, με θέα σε ολόκληρο τον οικισμό αλλά και στα εντυπωσιακά αξιοθέατά του – στο κάστρο και τον φάρο.

Η ιδανική τοποθεσία συνδυάζεται με παροχές για ένα event με εγγυημένη επιτυχία. Ο υπαίθριος χώρος, που διατίθεται για γάμους από τις 15 Μαΐου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 250-300 άτομα, που θα απολαύσουν την ελληνική μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου. Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα μενού αλλά και να τα τροποποιήσει σύμφωνα με τις ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις και ανάγκες του ίδιου και των καλεσμένων του. Η ηλιοπροστασία καθιστά τον χώρο ιδανικό για εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και κάτω από τον ήλιο του μεσημεριού, άλλωστε η θαλασσινή αύρα φέρνει την πιο απολαυστική δροσιά όλες τις ώρες και τις εποχές.

Και επειδή ένας destination wedding προϋποθέτει καλή γνώση του location, η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου θα σας προτείνει, αν το επιθυμείτε, τους επαγγελματίες που θα αναλάβουν να καλύψουν κάθε πτυχή της διοργάνωσης, από ολόκληρο το wedding planning μέχρι τη φωτογράφιση και τον ανθοστολισμό. Σας δίνει, επίσης, την επιλογή της άφιξης των νεόνυμφων διά θαλάσσης στον χώρο της δεξίωσης – υπάρχει πιο εντυπωσιακός και ρομαντικός τρόπος να κάνετε την είσοδό σας;

Yes I Do Note: Έχετε μάλιστα έναν ακόμα, σπουδαίο λόγο να επιλέξετε τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου για τη σημαντικότερη γιορτή της ζωής σας: τα έσοδα από την ενοικίαση του χώρου θα διατεθούν για τα μαθήματα ιστιοπλοΐας των παιδιών του νησιού, ώστε κατά κάποιον τρόπο η ναυτική παράδοση του νησιού να συνεχιστεί και στις επόμενες γενιές.

RELATED POSTS