Με αφορμή τα νέα δεδομένα και τις επικείμενες τελετές της καλοκαιρινής hot season για τους γάμους, αποφασίσαμε να κάνουμε μια συνέντευξη με τη Μάρω και τον Λευτέρη Δάβαρη, τους ιδιοκτήτες της Μεσογειακής Αυλής, σχετικά με τους micro-weddings. Κι αυτό γιατί οι «κλειστοί» αλλά πολύ προσεγμένοι γάμοι που επιβάλλει αυτή η νέα τάση, είναι το wedding trend που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις μέρες μας, παρότι για τη Μεσογειακή Αυλή αποτελεί εδώ και χρόνια την «ειδικότητά» της.

3-mesogeiaki-avli-yes-i-do.jpg

Με τα νέα δεδομένα, οι micro-weddings στους οποίους εσείς ειδικεύεστε φαίνεται να γίνονται η απόλυτη τάση! Τι feedback έχετε από τους πελάτες σας;

Σίγουρα, οι μικροί γάμοι θα είναι η νέα «αναγκαστική» τάση για το 2020-21 λόγω της δεδομένης κατάστασης. Πλέον, θεωρούμε πως ίσως οι μεγάλοι γάμοι με τα 500+ άτομα να ανήκουν στο παρλθόν. Το feedback που παίρνουμε από τους πελάτες μας είναι ότι στοχεύουν στους micro-weddings καθώς προτιμούν να έχουν σε μια τόσο σημαντική στιγμή κοντά τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βρίσκονται εκεί και όχι απλά να βγάλουν μια υποχρέωση.

Οι γάμοι που φιλοξενείτε μέχρι πόσους καλεσμένους περίπου περιλαμβάνουν. Έχετε κάποιες νέες οδηγίες σχετικά με τον αριθμό των καλεσμένων ή όχι ακόμη;

Η Μεσογειακή Αυλή μπορεί να φιλοξενήσει έως 120 άτομα, ένας αριθμός που ίσως σε λίγο καιρό να είναι απαγορευτικός, μιας και πιστεύουμε οτι ακόμα κι αν γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων, τουλάχιστον για τις συναθροίσεις θα υπάρξει καποιο πλαφόν όσον αφορά στον αριθμό των ανθρώπων που θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές. Όπως και να’χει, είναι πολύ νωρίς για να έχουμε κάποια επίσημη οδηγία αφού τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα.

yes-i-do-mesogeiaki2.jpg

Στα πρακτικά, τώρα! Έχετε ανοιχτές ημερομηνίες για την hot season του καλοκαιριού (Ιούλιος-Αύγουστος), στην οποία αναμένεται να επικρατήσει «συνωστισμός» μετά την αναβολή των ανοιξιάτικων γάμων;

Προς το παρόν, είναι φυσικό οι πελάτες μας, όπως και όλος ο κόσμος, να είναι μουδιασμένοι ώστε κανείς να μην θέλει να κάνει άμεσα σχέδια για το προσεχές μέλλον. Εμείς εννοείται πως είμαστε δίπλα τους, τους συμβουλεύουμε και είμαστε διατεθειμμένοι να αλλάξουμε κάθε ημερομηνία ώστε να μην ακυρωθεί κανένας γάμος, απλά να αναβληθεί για λίγο καιρό. Έτσι, σε πρώτη φάση προτιμήσαμε να μεταφέρουμε όλα τα events για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020. Σίγουρα μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και πιο ρομαντικό από έναν φθινοπωρινό γάμο.

Πόσο καιρό πριν πρέπει ένα ζευγάρι να απευθυνθεί σε εσάς για να έχετε έτοιμο τον micro-wedding των ονείρων του;

Η οργάνωσή ενός micro-wedding θα λέγαμε πως είναι πολύ πιο απλή και «γρήγορη» σε σχέση με έναν μεγάλο γάμο. Γεγονός είναι οτι έχουμε καταφέρει να στήσουμε έναν μικρό γάμο ακόμα και μέσα σε 3 εβδομάδες! Το μόνο που χρειάζονται τα ζευγάρια είναι αγάπη, συντροφικότητα, ένα λουκούλλειο γεύμα, παραδεισένιο κρασί και, φυσικά, λίγους και εκλεκτούς φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους. Και αμέσως ο γάμος των ονείρων τους γίνεται πραγματικότητα.

yes-i-do-mesogeiaki5.jpg

Τι παροτρύνετε όλα αυτά τα ζευγάρια που παραμένουν αισιόδοξα και σχεδιάζουν αυτή την εποχή τον γάμο τους;

Η συμβουλή μας στα ζευγάρια είναι πως όλο αυτό είναι μια μπόρα και πάντα μετά τη μπόρα έρχεται και το ουράνιο τόξο! Γι’ αυτό, μην ακυρώνετε το όνειρο! Keep on dreaming, keep on planning! Και εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης…

Γάμος με άρωμα Τοσκάνης στη Μεσογειακή Αυλή!

Ο κορωνοϊός δεν θα σκοτώσει τον γάμο που ονειρεύομαι

Micro weddings: Τι σημαίνει η νέα τάση στους γάμους του 2020;