Η ομάδα της Γαλάζιας Ακτής, ανήκει στους premium επαγγελματίες του Yes I Do και σήμερα μοιράζεται τις σκέψεις της γύρω από τους γάμους του 2020:

«Η ευτυχία δεν πηγάζει από τις ιδανικότερες συνθήκες αλλά από την ικανότητα μας να τις δημιουργούμε και η αγάπη μας δίνει το ισχυρότερο κίνητρο»

Το ταξίδι στο μαγικό κόσμο του γάμου άνοιξε με ένα απλό «Yes I Do» και μαζί του έφερε δυνατές συγκινήσεις, αναρίθμητες στιγμές ευτυχίας, άλλες τόσες αμφιταλαντεύσεων και ατελείωτες ώρες συζητήσεων. Και ενώ όλα έβαιναν καλώς, ξαφνικά, «πάγωσε» ο χρόνος με μια όχι και τόσο απλή λέξη: «Πανδημία». Όμως, μετά τον πρώτο απόηχο και τις αρνητικές σκέψεις που ακολούθησαν, ο πάγος άρχισε να σπάει με τη συγκινητική αντίδραση και την ευελιξία όλου του community των επαγγελματιών γάμου. Όλοι εμείς είμαστε εδώ, δίπλα σας για να σας καθησυχάσουμε, να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις και να βάλουμε τα δυνατά μας για να ζήσετε το γάμο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί!

Οι συμβουλές μας προς όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια είναι:

1) Να μη κάνετε εκπτώσεις στα όνειρα σας 

2) Να μοιραστείτε με όλους τους επαγγελματίες γάμου που θα συνεργαστείτε οτιδήποτε σας απασχολεί, ώστε να βρείτε μαζί εναλλακτικές λύσεις

3) Να συζητήσετε μαζί τους για τη διαθεσιμότητα και να καταλήξετε στην επόμενη ημερομηνία! Οι αλλαγές, πολλές φορές, γίνονται για καλό.

4) Να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερα concepts και να εμπνευστείτε! Η αλλαγή της ημερομηνίας, μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα διαφορετικό concept γάμου, ίσως καλύτερο από το προηγούμενο

Φέτος το καλοκαίρι, όλοι οι γάμοι θα είναι πολύ ιδιαίτεροι γιατί όλοι θα τους έχουμε περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλη φορά. Είμαστε σίγουροι ότι θα φέρουν αγαλλίαση, θα σβήσουν την ανάμνηση των ημερών που ζούμε σήμερα, θα προκαλέσουν σε όλους ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα και θα δημιουργήσουν αναμνήσεις για μια ζωή. Γι’ αυτό, μη σταματάτε να σχεδιάζετε και να ονειρεύεστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας … Άλλωστε η αγάπη πάντα βρίσκει το δρόμο! (love will always find its way)

yes-i-do-epaggelmaties-galazia-akti.jpg

Αν, λοιπόν, φαντάζεστε τον γάμο σας δίπλα στη θάλασσα σε ένα «νησιώτικο» σκηνικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της Γαλάζιας Ακτής τηλεφωνικά στο 6948332233 ή να με email στο info@galaziaakti.com. Feel free να ακολουθήσετε τη Γαλάζια Ακτή στο Instagram, @galaziaakti, για όμορφες εικόνες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. 

Θυμηθείτε δεν ακυρώνουμε, αλλά βρίσκουμε νέα ημερομηνία. Ακολουθήστε και μοιραστείτε το hashtag της νέας καμπάνιας του Yes I Do: #SaveTheNewDate.