Η επίσκεψη στο CHEFI ήταν για την ομάδα του Yes I Do μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη! Ένα boutique εστιατόριο, με ε-ξαι-ρε-τι-κό φαγητό, πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών και ίσως την πιο hip ατμόσφαιρα της πόλης! Το homey περιβάλλον, μας κάνει να αισθανόμαστε “σαν στο σπίτι μας” (αν το σπίτι μας ήταν μια σούπερ νεοκλασική μονοκατοικία στο Χαλάνδρι!), μας κλείνει το μάτι και μας καλεί να πραγματοποιήσουμε εκεί ένα “διαφορετικό” τραπέζι γάμου, ένα πιο prive τραπέζι πολιτικού γάμου και σίγουρα ένα παραμυθένιο τραπέζι βάπτισης στον υπέροχο κήπο του! Από ό,τι καταλάβατε η σχέση του Yes I Do με το Chefi είναι καρμική!

Συναντήσαμε την Έφη Κότσαπα, ιδιοκήτρια του εστιατορίου – μια γυναίκα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίσετε – και μιλήσαμε φυσικά για καλό φαγητό! Και για κρασί! Και για γάμους φυσικά!

Γάμος στο CHEFI! Πώς θα τον περιγράφατε με λίγες λέξεις;

Fun & fantastic! Μία ιδιαίτερη εμπειρία, το καλύτερο φαγητό του κόσμου και την πιο φιλική- ζεστή εξυπηρέτηση.  

Τι κάνει το CHEFI να διαφέρει και ποια ζευγάρια το επιλέγουν;

Το επιλέγουν τα ζευγάρια που ψάχνουν κάτι διαφορετικό – εναλλακτικό από αυτό που προσφέρουν τα κλασικά ξενοδοχεία και αίθουσες δεξιώσεων. Και τα ζευγάρια που θέλουν να αισθάνονται…. σαν στο σπίτι τους.

Τι περιλαμβάνει ένα wedding menu από τον chef του CHEFI; Ποιες γεύσεις προτείνει ο chef στα ζευγάρια σας; 

Τα μενού μας, τα επιμελείται ο Αλέξανδρος Κοσσυβάκης και πολύ απλά φτιάχνουμε ό,τι επιθυμεί κάθε ζευγάρι. Έχουμε το καλύτερο finger food της πόλης και τα wedding menu μας, είναι original και unique.

Tι περιλαμβάνει η λίστα των κρασιών σας; 

Κρασιά σε ποικιλία περιοχών και τιμών, τα οποία θα ταιριάξουν με το menu που θα σερβίρουμε!

Πόση σημασία έχει η σωστή επιλογή του κρασιού σε ένα γάμο και πώς γίνεται η διαδικασία με τον σομελιέ σας;

Ο Στέφανός μας, είναι wine genius, και κάνει food pairing με μεγάλη αγάπη. Σημαντικό επίσης είναι ότι τα ζευγάρια (κουμπάροι, γονείς, κ.τ.λ.) δοκιμάζουν τις προτάσεις μας. Διότι ….περί ορέξεως….

Μπορεί το ζευγάρι (μόνο του ή με τον wedding planner) να παρέμβει εικαστικά στο χώρο;

Βεβαίως! Έχουν πλήρη ελευθερία να παρέμβουν όπως θέλουν.

Ποια είναι η πιο όμορφη wedding ανάμνηση που έχετε από τον γάμο στο χώρο σας;

Όταν το χάραμα και εφόσον είχαν φύγει όλοι οι καλεσμένοι, η Ελένη και ο Νικήτας έμειναν στο CHEFI με τον DJ με τα ποτά τους και μαζί μας μέχρι που άρχισε να καίει ο ήλιος.

Ένας χώρος στο κέντρο του Χαλανδρίου, μπορεί να φιλοξενήσει ένα πάρτι ως αργά; Τι ώρα έφυγαν οι τελευταίοι καλεσμένοι στον πιο επιτυχημένο γάμο που έχετε φιλοξενήσει;

Φυσικά! Στην εσωτερική σάλα, το πάρτι & ο χορός δεν έχει περιορισμό. Στον κήπο μας, η ένταση της μουσικής είναι lounge και ο χορός γίνεται στην εσωτερική σάλα. Ένας πετυχημένος γάμος στο CHEFI μπορεί να ξεκινήσει Σάββατο και να τελειώσει την Τρίτη (σ.σ. Κυριακή-Δευτέρα είναι κλειστό το a la carte)!

YES I DO INFO

To Chefi μπορεί να φιλοξενήσει:

Στον εσωτερικό χώρο : 75 άτομα για set menu & 160 για finger food.

Στον υπέροχο κήπο του : περίπου 100 άτομα για set menu & 180 για  finger food

Διαβάστε επίσης…

Οι φυλές της κουμπάρας.

Το timeline του wedding planning από την Πέγκυ Σιμιτζή. 

Γάμος & οργάνωση: Τα 10 λάθη που κάνεις.