Απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να διαχειριστούν κάθε κρίση και στο ζοφερό τοπίο της πανδημίας φιλοξένησαν μερικούς από τους πιο μαγικούς γάμους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια! Ο Πάνος Αναγνωστόπουλος, CEO του Anagnostopoulos Group, μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές στιγμές από τους γάμους του 2021, γεμλιζαντας μας αισιοδοξία για τη wedding season που έρχεται!

Το Anagnostopoulos Group διαθέτει το παραδεισένιο κτήμα Άλσος Νυμφών, το ονειρικό Iokasti Venue και το Anagnostopoulos Catering. Όμως, είναι κάτι πολύ περισσότερο από τρία brands. Είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά. Ο υποδειγματικός επαγγελματισμός τους, η αδιάκοπη θέληση για εξέλιξη και καινοτομία, η εγγυημένη ποιότητα σε κάθε επίπεδο, η σιγουριά και η ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά…

Πάνο, ποια ήταν η πιο αγαπημένη σου στιγμή από τους γάμους του καλοκαιριού που πέρασε;

Όχι ακριβώς «αγαπημένη στιγμή», αλλά αγαπημένη διαπίστωση. Πράγματι, ο άνθρωπος κρατά μόνο τα θετικά κάθε κατάστασης. Σαν να υπάρχει ένας μηχανισμός που σε κάνει να ξεχνάς τα αρνητικά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Φέτος λοιπόν, είδα καλεσμένους με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Ο κόσμος είχε τόση ανάγκη για κοινωνικοποίηση!

Άλλαξαν πολλά στους γάμους τα τελευταία δύο χρόνια. Ποια αλλαγή είδες ευχάριστα φέτος;

Τα δύο τελευταία χρόνια ο κλάδος μας βίωσε όλους τους περιορισμούς: τα 20, τα 50, τα 100 άτομα, τον περιορισμό της ώρας, την απαγόρευση της μουσικής και του χορού… Είδα ευχάριστα ότι ο κόσμος προσαρμόστηκε, όπως άλλωστε κι εμείς, και οι μάσκες του προσωπικού, τα προστατευτικά plexiglass, τα αντισηπτικά δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να περάσουν καλά. Οι καλεσμένοι φέτος ήταν παρόντες με όλη τους την ψυχή, ήθελαν πραγματικά να είναι δίπλα στο ζευγάρι και αυτό φαινόταν.

yes_i_do_anagnostopoulos_9.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_5.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_7.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_6.jpg

Iokasti Venue

Διεύθυνση: Λ. Καλάμου 89, Καπανδρίτι

Τηλέφωνο: 22950 53071

Email: info@iokastivenue.gr

Website: www.iokastivenue.gr

Facebook: @Iokastivenue

Instagram: @iokastivenue

Ποια συμβουλή θα έδινες στα ζευγάρια που ξεκινούν την προετοιμασία του γάμου τους εν μέσω πανδημίας;

«Οργανώστε τον γάμο σας σαν να μην υπάρχει πανδημία!» Φυσικά, δεν εννοώ να είναι κανείς ανεύθυνος, αλλά να βάλει στην άκρη τον αρνητισμό που μπορεί να φέρει η σκιά μιας πανδημίας στην οργάνωση ενός τόσο ευχάριστου γεγονότος. Είναι σημαντικό να βρουν επαγγελματίες που τους εμπνέουν σιγουριά και εμπιστοσύνη για κάθε ενδεχόμενο.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς που πέρασε και ποια της χρονιάς που έρχεται;

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς ήταν να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Ως επαγγελματίες, είχαμε να διαχειριστούμε άγνωστες συνθήκες, να βρούμε τρόπους να κάνουμε το περιβάλλον μας ασφαλές, ενώ παράλληλα βιώναμε ακριβώς το ίδιο άγχος με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ταυτόχρονα, έπρεπε να σταθούμε δίπλα στα μελλόνυμφα ζευγάρια, να τα ενημερώνουμε διαρκώς, να τα κάνουμε να αισθανθούν σιγουριά και ασφάλεια σε ένα τόσο αβέβαιο κλίμα. Και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ήμασταν εξαρχής ειλικρινείς με τα ζευγάρια μας, έμπρακτα δίπλα τους αλλά και ένα βήμα μπροστά τους, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα του γάμου τους.

Η μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς που έρχεται είναι να αφήσουμε οριστικά πίσω μας όλο αυτό. Επίσης, έχοντας δουλέψει με ζευγάρια από το εξωτερικό, είναι στοίχημα για εμάς να κάνουμε την Αθήνα και ευρύτερα την Ελλάδα έναν ασφαλή προορισμό για μελλόνυμφα ζευγάρια εκτός συνόρων.

yes_i_do_anagnostopoulos_3.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_11.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_4.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_10.jpg

yes_i_do_anagnostopoulos_8.jpg

Άλσος Νυμφών

Διεύθυνση: 27 χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας

Τηλέφωνο: 22950 22689

Email: info@alsosnimfon.gr

Website: www.alsosnimfon.gr

Facebook: @alsosnimfon

Instagram: @alsosnimfon

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes_i_do_anagnostopoulos_2.jpg

Must Read:

Η Anagnostopoulos Group εγγυάται -και φέτος- τα πιο επιτυχημένα και ασφαλή events της ζωής σας!

Άλσος Νυμφών: Ένας επίγειος παράδεισος στην Αττική για ξεχωριστές εκδηλώσεις!

Iokasti Venue: Ένας κατάφυτος παράδεισος, με elegant αισθητική, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!