Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ σας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας, δίνοντας, με το μοναδικό του ύφος, ξεχωριστό τόνο στην πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας, το Γάμο σας.

 IMG_8619

Χειμώνα ή καλοκαίρι, το ξενοδοχείο έχει να σας προτείνει το ιδανικό σημείο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση των ονείρων σας. Το μοναδικά ατμοσφαιρικό Olive Garden, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό και την πλήρως ανακαινισμένη βεράντα του, μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα το καλοκαίρι και 180 το χειμώνα, με την ποιότητα των υπηρεσιών και την απεριόριστη θέα που φτάνει μέχρι και τη θάλασσα του Σαρωνικού, να παραμένουν ανεπηρέαστα από τις εποχές.

Οι πολύ-χώροι EUROPA & OURANOS, χωρητικότητας έως 500 και 150 ατόμων αντίστοιχα, συνδυάζουν υπέροχα τη διακριτική πολυτέλεια με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση και τις παρεμβάσεις από την εικαστική τέχνη.

Titania Hotel_01

Η έμπειρη ομάδα του ΤΙΤΑΝΙΑ θα σας εκπλήξει με την προθυμία της να αναλάβει ακόμα και την μικρότερη λεπτομέρεια που θα κάνει τη δική σας γαμήλια δεξίωση διαφορετική από κάθε άλλη. Άλλωστε, η διοργάνωση δεξιώσεων αποτελεί πολυετή παράδοση για το team του ξενοδοχείου, που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου σας.

 HOTEL TITANIA761 2

Α_012EUROPE HALL - WEDDING RECEPTION- R

Πάνω από όλα, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει πολύ προσιτές τιμές και μια απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, δίνοντας σας την επιλογή ανάμεσα σε μπουφέ ή σερβιριζόμενο μενού, με ειδικά διαμορφωμένες τιμές που αρχίζουν από 31€.

Τα γαμήλια πακέτα του ξενοδοχείου συνοδεύονται από πλήθος δώρων για κάθε ζευγάρι!

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο parking, που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων, το οποίο οι καλεσμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε μία ειδική τιμή.

 

Εδώ, που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Logo4xr

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 52, 106 78 Αθήνα

Τηλέφωνα: 210 3326220 & 210 3326222 (Τμήμα Εκδηλώσεων)

E-mail: conference@titania.gr

Website: www.titania.gr/athens_wedding_hotel

Μπορείς να δεις την παρουσίαση του ΤΙΤΑΝΙΑ και στο 3ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ ενώ αν επιθυμείς να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για το χώρο και το τι προσφέρει μπες εδώ

TITANIA