Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015. Η ομάδα του Yes I do ήταν εκεί για να καταγράψει τους νικητές και να πάρει ιδέες για honeymoon destinations καθώς στον υπέροχο χώρο του μεγάρου συγκεντρώθηκαν οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας και οι σημαντικότερες εταιρείες τουρισμού!

Yes I do tourism awards 1

Στη συγκεκριμένη τελετή οι νικητές ήταν πολλοί και οι βραβεύσεις κάλυψαν ένα πολυδιάστατο φάσμα που αγγίζει όλες τις εκφάνσεις της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα. Κάποια ενδεικτικά βραβεία μπορείτε να δείτε εδώ και μην ξεχάσετε να σημειώσετε μερικούς από τους νικητές γιατί μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι στις καλοκαιρινές σας αναζητήσεις και αποδράσεις!

Yes I do tourism awards 2

Γιατί όμως ειδικά σήμερα;

Γιατί ετοιμάζουμε για εσάς όμορφες καλοκαιρινές προτάσεις για ρομαντικούς προορισμούς και η λίστα με τους νικητές των Tourism Awards 2015 είναι η καλύτερη βοήθεια για την επιλογή μας! Οι σημαντικότεροι παράγοντες του Ελληνικού τουρισμού, φανταστικά resorts και ξενοδοχεία, εστιατόρια και έξυπνες ταξιδιωτικές δράσεις βρίσκονται συγκεντρωμένα σε μια λίστα και έτσι έχοντας μπροστά μας τους καλύτερους, θα σας προτείνουμε και μεις με τη σειρά μας τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για αυτό το καλοκαίρι! Stay tuned λοιπόν!

Yes I do tourism awards 4

Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Yes I do tourism awards 3

Από τη Μαρία Κόφου