Μήνας του μέλιτος δεν σημαίνει απαραίτητα ούτε διάρκεια ενός μήνα αλλά ούτε και ότι πρέπει να ταξιδέψετε κάπου μακριά για να ξεκουραστείτε και να “γεμίσετε” τις μπαταρίες σας από τις κουραστικές γαμήλιες προετοιμασίες.

Εμείς αναζητήσαμε και ανακαλύψαμε έναν μικρό επίγειο παράδεισο, ένα γραφικό χωριό έναν ειδυλλιακό όρμο, μακριά από τον πολύβουο της πόλης, στον Κόρφο Κορινθίας λίγη ώρα έξω από την Αθήνα.

Yes I do Lavender Cove 1

Το μέρος:

Πρόκειται για το Lavender Cove που βρίσκεται σε έναν πανέμορφο κόλπο που πολλές φορές επισκέπτονται ακόμη και δελφίνια. Σκέφτεστε πιο ειδυλλιακή εικόνα για το honeymoon σας;

Yes I do Lavender Cove 2

Οι παροχές:

Έξι βίλες που αποτελούνται από 13 κομψά διαμερίσματα απλώνονται αμφιθεατρικά σε έναν καταπράσινο λόφο δίπλα στη θάλασσα. Η θέα πανοραμική και οι ανέσεις είναι ιδανικές για χαλαρωτικές διακοπές τόσο για ζευγάρια, όσο και για παρέες που ετοιμάζουν το bachelor του φίλου ή της φίλης τους.

Yes I do Lavender Cove 3

Ο χώρος:

Το παραδοσιακό υλικό της πέτρας σε συνδυασμό με τις λιτές αρχιτεκτονικές γραμμές αναθεωρούν την παράδοση με έναν σύγχρονο τρόπο. Σε όλους τους χώρους κυριαρχεί το design και η διακόσμηση υψηλής αισθητικής. Τα μεσογειακά αρώματα της λεβάντας, του δεντρολίβανου και του φασκόμηλου συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές εικόνες μιας άλλης εποχής ενώ η γαλήνη είναι πολύτιμη πολυτέλεια. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το μήνα του μέλιτός σας;

Yes I do Lavender Cove 5

Yes I do Lavender Cove 4

Στοιχεία επικοινωνίας:

Site: www.lavendercove.gr

Facebook: lavendercove