Το post αυτό είναι αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα ζευγάρια που ετοιμάζονται για το  μήνα του μέλιτος τους, σε εκείνα τα ζευγάρια που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τον προορισμό τους και σε όλους εκείνους που θέλουν έστω και μια μικρή τριήμερη απόδραση εντός της Ελλάδας.

Όταν γνωρίζετε ότι θα ξυπνάτε για τις επόμενες 3 μέρες με την παρακάτω θέα…

Domus Renier 10

…δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε βαλίτσες και να κλείσετε αμέσως εισιτήρια για τα Χανιά.

Για την πόλη, τους πειρασμούς της (γευστικούς και μή) δεν θα σας πω, το μόνο που μπορώ όμως να σας συστήσω είναι το πού να μείνετε.

Η αυθεντικότητα, η υψηλή αισθητική, η πολυτέλεια & η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα συναντώνται στο Domus Renier Boutique Hotel.

Domus Renier 8

Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να βρεθώ στα Χανιά, της Κρήτης και να περάσω ένα από τα πιο όμορφα τριήμερα. Η διαμονή στο Domus Renier Boutique Hotel ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Με το που περνά κανείς την είσοδο του ξενοδοχείου, πρώην  οίκου της οικογένειας Ρενιέρ, ευγενών Ενετών που διέμειναν περί τα 1600 στην Κρήτη, αισθάνεσαι ότι ο χρόνος σταματά και ταυτόχρονα σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές, τότε που οι δόγηδες και οι κοντέσες υπέγραφαν τις επιστολές τους με βουλοκέρι και η ενετική περίοδος των Χανίων βίωνε τη μεγαλύτερη ακμή της.

Domus Renier 4

Το προσωπικό ήταν τόσο ευγενικό, φιλόξενο και “ετοιμοπόλεμο” να εκπληρώσει κάθε επιθυμία μας αποδικνύοντας τα όσα λένε για την κρητική φιλοξενία.

Domus Renier 6

Από τις 9 σουίτες που διαθέτει το ξενοδοχείο μείναμε στην Clementine, με θέα το μαγευτικό λιμάνι της παλιάς πόλης των Χανίων αλλά και τον αιγυπτιακό φάρο.

Domus Renier 9

Το μοντέρνας αισθητικής δωμάτιο αλλά και μπάνιο ικανοποίησε κάθε μας απαίτηση για μια χαλαρή και ευχάριστη διαμονή.

Ευχάριστη έκπληξη κατά την είσοδό μας στο δωμάτιο υπήρξε το κέρασμα υποδοχής, η παραδοσιακή κρητική ρακί με καρύδια και το ευχαριστήριο σημείωμα από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Domus Renier 7

Από τις παροχές που αγαπήσαμε ήταν το Pillow Menu, δηλαδή η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού για άνετο και ευχάριστο ύπνο ενώ η μηχανή espresso που διέθετε το δωμάτιο ήταν μια μικρή ανάσα για το πρωινό μας ξύπνημα λίγο πριν το γευστικότατο πρωινό, με τοπικές γεύσεις, που προσέφερε το ξενοδοχείο στην αίθουσα των γλυπτών τοίχων και βιτρώ παραθύρων. Ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, ιδανική για χαλάρωση και τον απογευματινό μας καφέ.

Domus Renier 3

Εσείς ακόμα να κλείσετε τον προορισμό του honeymoon σας;

υγ: Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Domus Renier Boutique Hotel και ιδιαιτέρως στη Νόνη Αφεντουλίδη που υπήρξε η καλύτερη βοηθός και “τουριστικός οδηγός” μας για τις μέρες που μείναμε στα Χανιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε και εδώ

 Domus Renier 

Website: www.domusrenier.gr

Facebook: domusrenierhotel

Instagram @domusrenier

Διεύθυνση: Ακτή Κουντουριώτη 41 και Μόσχων Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα – 73100

Email: info@domusrenier.gr

Τηλ.:+30 28210 88806

Από την Αργυρώ Γιακούμα