Το Bachelor Spa λειτουργεί σαν “power nap”  πριν από τον γάμο. Είναι αυτή η μικρή αλλά θαυματουργή δόση ενέργειας που είναι απαραίτητη για να είστε λαμπερή και ξεκούραστη εκείνη την ημέρα.

yes-i-do-aldemar-resorts-spa-massage7.jpg

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο “Yes I Do” , η αγωνία έχει κορυφωθεί , η αϋπνία είναι πια κομμάτι της καθημερινότητάς σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι το Night-out barchelor όχι μόνο δεν θα σας χαλαρώσει , αλλά θα σας κουράσει παραπάνω. Οι brides-to-be πέφτουν συχνά στην παγίδα να επιβαρύνουν το πρόγραμμά τους με εξαντλητικές δραστηριότητες λίγες ημέρες πριν από το γάμο , με αποτέλεσμα τα αποθέματα ενέργειας για τη μεγάλη μέρα να μειώνονται σημαντικά. Ένα χαλαρωτικό διήμερο Bachelor Spa με τις κολλητές σας στο ειδυλλιακό Royal Mare Thallaso , στα Aldemar Resorts .

yes-i-do-aldemar-resorts-spa-massage2.jpg

Πώς θα είμαι έτοιμη και ξεκούραστη για τη μεγάλη μέρα;

Προσπαθήστε να έχετε ολοκληρώσει όλες τις ετοιμασίες του γάμου εγκαίρως , αφήνοντας μία εβδομάδα χαλάρωσης αφιερωμένη σε εσάς και τις φίλες σας. Απολαύστε ένα επιτυχημένο μείγμα Thalasso / Spa ομορφιάς και περιποίησης, που αποτελείται από χαλαρωτικές θεραπείες θαλασσινού νερού και περιποιήσεις ομορφιάς. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού , απολαύστε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τις μοναδικές υπηρεσίες του “Weekend Madame” που θα επαναφέρουν την εσωτερική σας αρμονία , κάνοντας σας να ακτινοβολείτε και πάλι από μέσα προς τα έξω. Άλλωστε , οι επιλογές σας είναι πολλές :

yes-i-do-aldemar-resorts-spa-massage8.jpg

·Oriental Hammam

Ετοιμαστείτε για μία ιεροτελεστία όπου το σώμα σας απελευθερώνεται από τις τοξίνες και το πνεύμα αναγεννάται με αρώματα και αιθέρια έλαια σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που συνθέτουν το πολυτελές μωσαϊκό και το μάρμαρο.

·Harmonia 

Διώξτε την ένταση και επαναφέρετε την γαλήνη και την ηρεμία με ένα αυθεντικό πρόγραμμα που συνδυάζει παραδοσιακά είδη μασάζ από όλο τον κόσμο.

·Elixir Vertebral

Το Elixir vertebral είναι ειδικά διαμορφωμένο για να χαλαρώνει τους μύες , να ισιώνει τον κορμό και να ανακουφίζει από χρόνιους και μη πόνους στην πλάτη.

·Mediterranean:

Στιγμές χαλάρωσης με seawater και massage treatments

·Wellness or New Energy:

Ένα μοναδικό πρόγραμμα ευεξίας και αναζωογόνησής που θα σας απελευθερώσει από το άγχος και την κούραση .

·Silhouette & Slimming:

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ειδικά αιθέρια έλαια και κρέμες που σε συνδυασμό με εξειδικευμένες ασκήσεις και θεραπείες μασάζ , φροντίζουν ώστε η σιλουέτα σας να είναι στα καλύτερά της πριν από την μεγάλη μέρα.

·Health & Vitality :

Sea-water θεραπείες και fitness programmes συνδυαστικά με μασάζ αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος .

yes-i-do-aldemar-resorts-spa-massage3.jpg

Από την Ελισάβετ Παπαντωνίου